Out of Death: Wanneer de rouwende Shannon Mathers het as van haar vroegtijdig overleden vader uitstrooit in het bos, is ze getuige van een politieagent die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Ze legt alles vast met haar telefoon voordat ze ontdekt wordt. Ze vlucht vervolgens de bossen in en weet ternauwernood aan de moorddadige agent te ontsnappen. Als ze de gepensioneerde politieagent Jack Harris tegenkomt, vraagt ze hem om hulp.
×
Out of Death
Wanneer de rouwende Shannon Mathers het as van haar vroegtijdig overleden vader uitstrooit in het bos, is ze getuige van een politieagent die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Ze legt alles vast met haar telefoon voordat ze ontdekt wordt. Ze vlucht vervolgens de bossen in en weet ternauwernood aan de moorddadige agent te ontsnappen. Als ze de gepensioneerde politieagent Jack Harris tegenkomt, vraagt ze hem om hulp.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Out of Death
Geschreven door: Barbara
   21-08-2021
Een wat merkwaardige film, maar toch spannend genoeg om naar te kijken. De film vertelt het verhaal over de jonge Shannon Mathers die tijdens een wandeling het as van haar overleden vader wil uitstrooien. Niet wetend dat ze getuige is van een politieagente die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Shannon die alles heeft vastgelegd met haar camera moet op de vlucht voor deze corrupte politie, die overigens nogal kneuterig en amateuristisch te werk gaat. Het is echt een film die in de Corona tijd is opgenomen. Maar desalniettemin de moeite waard om deze film te gaan kijken.
Schrijf zelf een review
loading