The United Way (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Manchester United behoort tot een van de meest iconische sportteams ter wereld. Het verhaal van deze club reikt...
The United Way

The United Way

Documentaire Sport
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 30 min

Manchester United behoort tot een van de meest iconische sportteams ter wereld. Het verhaal van deze club reikt verder dan het voetbalveld alleen. Dit verhaal kent tegenslagen en overwinningen, wanhoop en goede hoop, romantiek en fantasie. The United Way is ons verhaal. Na de ramp in München in 1958 bouwde Manchester een nieuw team op dat wereldwijd de harten van honderden miljoenen fans veroverde. Daarnaast weerspiegelt het team de altijd veranderende plek waar ze vandaan komen; de muziek, de stijl en de rebelsheid. Met persoonlijke bijdragen van de United-helden en iconen waaronder van David Beckham, Ryan Giggs en Bryan Robson, vertelt the United Way het verhaal van deze tocht. United held Eric Cantona begeleidt de kijker door de film heen met observaties en inzichten zoals alleen hij dat kan. Muziek van Oscar-genomineerde componist George Fenton, verbluffende archiefbeelden en exclusieve interviews verweven het verhaal van de club met het verhaal van Cantona, waarbij het ene element het andere versterkt. Dit is de reis naar de ontdekking van een voetbalclub, een stad, een volk. Dit is the United Way.

Sportgeschiedenis Historisch Veerkracht Archiefbeelden Manchester

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading