After We Collided (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tessa en Hardin zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte...
After We Collided

After We Collided

Drama Romantiek 6.67
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2020 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 41 minuten

Tessa en Hardin zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor: slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven. Ze zetten alles op alles voor hun relatie, maar kan hun liefde overwinnen?

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.67/10.0
4
Peter
23-05-2021
Mooie plaatjes, knappe acteurs/actrices. Hij is aantrekkelijk, zij sexy. Hoofdrolspelers zijn intrigerend: beide dealen met hun verleden, hebben een bijzondere relatie met hun vader. De rol van vader van de vader van Tessa blijft raden - hij komt aan het begin en aan het eind terug. Wat er tussen de vader en moeder van Harris gebeurd is wordt ook niet duidelijk. Jammer, dit maakt de film onnavolgbaar. Wat is nu precies de kern van het verhaal? En om wie draait het nu eigenlijk: om haar of om hem? Ergo: film heeft niet echt een verhaallijn. Niet waard om te kijken. Mager 6-je.
loading