Fast & Furious 6 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dom, Brian en de rest van het team hebben 100 miljoen dollar overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de...
Fast & Furious 6

Fast & Furious 6

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 5 min

Dom, Brian en de rest van het team hebben 100 miljoen dollar overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Shaw. Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom's doodgewaande voormalige vriendin Letty de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team.

Autoachtervolgingen Actievol Adrenalinerush Familiebanden Explosies Moderne tijd Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Mooie film, echt aanrader

Reviews

Quinty
Wat een superfilm! Dit deel overtreft de andere films zoals je gewend bent van Fast and Furious. Je wordt goed meegenomen in het verhaal en het einde is gaaf. Wat een topfilm!
Floortje
Wij dachten steeds we gaan hem niet kijken te onrealistisch... Toen we zagen dat Jason Statham een rol speelde werden we toch nieuwsgierig. Dus we hebben hem gekeken en ja soms wat onrealistisch op gebied van techniek en geluid maar dat viel helemaal niet zo erg op. Het verhaal en de snelheid van de film zorgde ervoor dat we geboeid bleven kijken. Helemaal geen verkeerde actiefilm. Ik ben erg benieuwd naar de volgende film... Als die nog komt...
Roy
Snelle actie, een goed stel acteurs, humor en een vlot lopend verhaal maken dit gewoon een hele leuke film om naar te kijken. De actie mag dan soms wel heel erg over de top gaan en is bij tijden wel heel onwaarschijnlijk, het maakt hem wel zeer vermakelijk. Voor de fans zeker weer een goed deel uit de reeks.
Anoniem
This is my Numero Uno Favorite so far in F&F with two of my most favorite actors Vin Diesel and Dwayne Johnson. From the first blast of the tunnel it is non-stop action, martial arts, jokes and some good idioms like 'I am a Global Canadian Citizen' to paraphrase her statement. The stunts are mind-blowing and I'm still trying to figure which parts are actual cars and the rest 3D Visual Effect's... It's self-evidently inspired by NFS and other 3D Race Games including the FPS Genre. Combining the best of faster, better, stronger and just whatever improvisation it takes to be better this film is a must see...
Anoniem
Cool, super vette film.
Anoniem
Zeer naar tevredenheid, FF blijft doorvliegen
Anoniem
Hele leuke film...
Anoniem
Een superfilm!
Anoniem
Goede film!!
Anoniem
Goede film met veel actie, kijk nu al uit naar het volgende deel.
Anoniem
Ja wat kan ik hier nou nog over zegen... r.i.p. Paul... was een geweldige acteur, jammer dat ze er nu pas achter kwamen dat we iets groots verloren hebben...
Anoniem
Beste film. Spijtig dat Paul Walker dood is, maar kan nie wachten op de zevende film.
Anoniem
Fantastisch!
Anoniem
Ik vond hem heel boeiend
Anoniem
Verhaallijn is super. Alleen maar beter. Kan niet wachten op de sequel.
Anoniem
Erg spannende opbouw, leuke film met wederom een open einde
Anoniem
Superfilm, kijk uit naar deel 7
Anoniem
Hoewel het alweer deel 6 is, is het weer een strakke film vol spanning mooie auto's, achtervolgingen, veel actie en dat in vele landen. Op deze manier kunnen er nog vele delen volgen. Elk verhaal staat op zich en toch grijpt het natuurlijk altijd terug naar deel 1. Het enige deel dat niet past binnen deze reeks is Tokio Drift, naar mijn mening. Leuke film maar een F&F zonder Dom en Brian is geen F&F. Hopelijk is men nog niet klaar met het maken van eventuele delen want ik mag ze graag zien.
Anoniem
gruwlijk
Anoniem
Matige film. Veel nep-acties. Saai verhaal.
Ramon
Goede actiefilm met veel stunts.
Anoniem
Het is één en al adrenaline, stevig verhaal, fantastische cast. Aan het eind touchdown en niet struikelen over details. We weten allemaal dat het film is, Fast and furious op en top.
Marie
Veel actie, geen vloeiend verhaal. Wel erg overdreven aantal stunts. De humor is aardig. In afwachting van deel 7.
Anoniem
Heel gaaf! Natuurlijk gebeuren er dingen die niet echt kunnen maar dat maakt het juist leuk in deze film. Humor en actie.
Anoniem
Ik vond het een goeie film. Was zeker de moeite waard. En volgens mij komt er een deel 7.
Anoniem
Gewoon weer een lekkere F&F topper
Anoniem
Ik wou hem graag zien. Omdat ik alle delen had gezien, was ik benieuwd naar deze. Ik had verwacht dat deze een beetje eentonig zou zijn, maar vind het niet. Superfilm! Goede verhaallijn weer. Aanrader dus.
Anoniem
Het was een spetterende, goede film met een duidelijk verhaal erin.
Anoniem
Leuke film met wederom een goede verhaallijn.
Ben helemaal fan van Fast and Furious en ook dit deel stelt niet teleur.
Leuk dat de verhaallijn nu wat anders opgebouwd is. De rijders staan nu namelijk aan de goede kant en dit keer niet de criminelen.

Na afloop is het ook duidelijk dat er een deel 7 gaat komen. Helemaal te gek.
Anoniem
Mooie film. Ondanks deel 6 blijft de verhaallijn redelijk. De actiescènes zijn soms wat te 'computer-gemaakt' en daardoor wat ongeloofwaardig.

Maar zeker een aanrader voor een regenachtige avond of als er niks op tv is.
Anoniem
The best of the best, jongen wat een topfilm, echt een aanrader. Een film die je van begin tot aan het eind boeit. Tot aan de puntje van je stoel. De gehele cast echt 100%. Top, ik kijk uit naar deel 7 met Jason S. en hoop dat de oude cast dan ook mee zal doen.
Sygrid
Mooie actiefilm. Niets mis mee. Lekkere over the top actie, maar dat mag de pret niet drukken.
Anoniem
Net zoals de andere 5 voorgangers, een sensationele film vol actie en stunts en met een fantastische cast. Het is weer wachten op de volgende.
Anoniem
Het is een prachtig mooie film! Nu al aan 't wachten op nr. 7!
Geert
Zaaaaaaaalige film, great speed en nice tunes. Echt het betere werk uit heel de race. Leuk verhaal ook en natuurlijk zijn de actiescènes zoals het hoort: over the top. Wanneer Dom te horen krijgt dat Letty nog leeft, zal hij er alles aan doen om haar terug te winnen ook al moet hij tot het uiterste gaan. Het team wordt bijeengeroepen en komt voor hun grootste uitdaging en tegenstander ooit te staan. Men eindigt met een serieuze cliffhanger, dus op naar de volgende...
Anoniem
Deze film is weer eens een echte Fast & Furious-film, zoals het hoort te zijn. Lekker veel actie. Maar het blijven goede films! Niet nadenken en gewoon kijken. Dus weer een echte topper, met uiteraard binnen een jaar natuurlijk weer een vervolg ;-}}
Shirley
Dom, Brian en Mia hebben een lekker leventje. Dan opeens duikt Letty, de vorige vriendin op, werkend voor een criminele organisatie. Hobbs vraagt of Dom zich wil inzetten en Dom doet er alles voor om Letty weer bij de 'familie' te voegen. Geweldige stunts en een echte Fast en Furious. Deze film stelt niet teleur. Alleen jammer dat er weer een vervolg is...?!
Anoniem
Deze film is weer een echte Fast & Furious-film, zoals ze horen te zijn. Het verhaal is niet origineel, de scènes hebben we allemaal al 10x gezien, maar het blijven goede films! Niet nadenken en gewoon kijken. Dus weer een topper, met uiteraard binnen een jaar natuurlijk weer een vervolg.
Mariska
Eindelijk een Fast and Furious die ook voor de vrouwen leuk is om naar te kijken. Een boeiend verhaal en niet te geloven mooie actiescènes.... en natuurlijk niet te vergeten: ook de liefde komt aan bod. Het is bewonderenswaardig hoe de schrijver een deel 6 nog zo goed in elkaar kan zetten.... Van alle Fast and Furious bij verre de beste.... Zeker een aanrader, een prachtige actiefilm...
Joyce
Na 6 delen heeft deze reeks van films nog weinig toe te voegen. Als je houdt van snelle auto's, racen en actie, dan zit je hier helemaal goed.
Na alle delen te hebben gezien, merk ik wel dat dit deel meer gefocust is op de actie dan op de auto's, veel opgepimpte auto's komen we niet meer tegen en dat was natuurlijk vanaf het begin wel de draad in het verhaal. Het onderscheidde deze film ook, nu wordt het toch wat minder, maar nog steeds niet storend. Want zeg nou eerlijk: als je ervan houdt (en dat doe ik) dan is een deel van Fast en Furious altijd een topper!
Anoniem
Leuke film, mooi verhaal. Ik vind het verhaal achter het verhaal het mooist, vanwege het feit dat het gaat om echte familie, ook al zijn ze geen familie. Kwaliteit was prima, geluid prima. En leuk dat ze meer informatie hebben gegeven aan het einde.
Anoniem
Vermakelijke film, met over de top actie en humorvolle coole dialogen tussen de hoofdrolspelers. Grappig hoe het ze lukt om iedere keer weer een 'verhaaltje' in elkaar te zetten met al die waanzinnige auto's, bling en mooie vrouwen er om heen. Heel leuk om te kijken als je een actieliefhebber bent, alle andere films al gezien hebt en het regent buiten. Fantastisch om te kijken als je van spierballen, wapens, auto's en sexy vrouwen houdt.
Anoniem
Deel 6 van Fast and Furious biedt precies wat de kijker verlangt: een lekkere wegkijker met mooie auto's (de mooiste exemplaren worden in de film niet gebruikt), beelden van totaal ongeloofwaardige straatraces (veel glamour i.p.v. nerds in 15 jaar oude auto's voorzien van veel tupperware), old school Hollywood 80's-actie acteerwerk met flinterdun script en dialogen en over the top acteerwerk, overduidelijk geanimeerde actie (wat dat betreft was deel I puurder) en grotendeels flauwe grapjes. Wil je een avondje buizen zonder je al te veel in te spannen, dan is dit je film! De film is helaas ondanks dit gegeven en de beste wil van de wereld geen voldoende waardig.
Anoniem
Leuk, veel actie
Anoniem
De Fast en Furious deel 6 alweer, dit is echt een leuke film als je van goeie actie en snelle auto's houdt. Het verhaal sluit mooi aan op deel 5 en is spannend tot het eind.
Het rustige leventje van Toretto (Vin Diesel) wordt bruut verstoord als Hobbs (The Rock / FBI agent) met foto's komt van een brute roof op een militair konvooi waarin ook Letty (vroegere vriendin van Toretto) verdachte is terwijl Letty in deel 4 vermoord zou zijn door de bende van Braga.
Hobbs vraagt aan Toretto of hij en zijn team hun kan helpen met de brute rovers op te pakken en dat hij zo ook Letty terug kan krijgen, Toretto haalt het oude vertrouwde team weer bij elkaar en gaat de strijd aan met Shaw een gewetenloze crimineel die maar 1 doel voor ogen heeft en dat is het stelen van de rest van de militairen onderdelen die hij nodig heeft om een krachtig wapen te maken en zal iedereen uitschakelen die er maar ook voor in de weg staat.
Al met al een spannend verhaal met keiharde actie en als je de film niet direct uitzet is er ook nog een knipoog naar deel 7 ik kan nu al niet meer wachten :-)
Anoniem
Een erg leuke en onderhoudende film, acteerwerk is net als in de andere wel oké, maar niet spetterend. Deze is net als de afgelopen 5 hetzelfde qua verhaal, met steeds een andere draai eraan. Het teamgevoel is hier mooi om te zien, de vanzelfsprekendheid is opvallend. Jammer dat dit in het echt leven niet zo vanzelfsprekend is! Een film om te zien als je van actie en auto's houdt!
Natanaël
Na lang wachten hebben we dan eindelijk deel 6 gezien! En nu kunnen we al niet wachten tot we deel 7 kunnen zien. De familie breidt zich uit en krijgt ook enkele zware verliezen te verwerken, maar beetje bij beetje vallen de puzzelstukjes op zijn plek en worden vorige delen duidelijk. De auto's worden specialer, duurder en glanzender maar het is leuk dat ook de goeie ouwe Defender een mooi plekje weet te bemachtigen! Wij vinden dit een mooie film en zouden hem zeker aanbevelen, hoewel deze film eigenlijk geen aanbeveling nodig heeft, de fans weten hem toch wel te vinden.
loading