Slate (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als kind droomde Yeon-Hee ervan om een actiester te worden. Ook al heeft ze een geweldig zwaardvechten, de realiteit van het...
Slate

Slate

Actie
Taal: Koreaans Jaar: 2020 Duur: 1 u 36 min

Als kind droomde Yeon-Hee ervan om een actiester te worden. Ook al heeft ze een geweldig zwaardvechten, de realiteit van het bereiken van haar doel is gewoon te moeilijk voor haar om te hanteren. Op een dag wordt ze ingehuurd als stand-in voor een actiefilm en betreedt ze de set, om vervolgens te worden vervoerd naar een wetteloze parallelle wereld waar mensen zwaarden dragen en elkaar doden zonder enige vergelding. Bijna onmiddellijk wordt ze in het dorp verwelkomd als hun beschermer en wordt ze gerespecteerd door de dorpelingen. En om de dorpelingen als heldin te redden, begint ze de schurken terug te vechten.

Actiefilm Actie Avontuur Zelfontdekking Zwaardgevechten Parallelle Wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading