Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kapitein Barbossa, Will, Elizabeth en de crew van de Black Pearl besluiten om naar het...
Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirates of the Caribbean: At World's End

Actie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 42 min

Kapitein Barbossa, Will, Elizabeth en de crew van de Black Pearl besluiten om naar het einde van de wereld te reizen om Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat ze allemaal hun eigen plannen hebben.

Bekend voor humor Zeeavontuur Visuele effecten Historische setting Singapore locatie

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Emil
Jack Sparrow is echt een cool personage.

Reviews

joan
Jack Sparrow en consorten spatten van het scherm, veel actie afgewisseld met liefde, humor en fantastische filmphotography en special effects. Mooi gedaan!
Anoniem
Prachtig mooie film. Mooie special effects en onvoorspelbare wendingen in het verhaal en goed acteerwerk door de acteurs. Het verveelt in ieder geval niet (wat wel vaak het geval is met deel 1,2 en 3 films). Als je houdt van fiction/magische (piraten)films dan is dit een aanrader.
Linda
Weer een mooie film... Jack Sparrow blijft leuk.
kan niet wachten tot deel 4.
loading