Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Johnny Depp keert terug als Captain Jack Sparrow in Pirates Of The Caribbean: On...
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 11 min

Johnny Depp keert terug als Captain Jack Sparrow in Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides. Een verhaal over waarheid, verraad, jeugd, dood en zeemeerminnen! Wanneer Jack tegen een vrouw uit zijn verleden aanloopt, weet hij niet of het liefde is, of dat ze een meedogenloze oplichter is die hem alleen gebruikt om de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd te vinden. Wanneer Jack onverwachts aan boord komt van het schip van de meest gevreesde piraat ooit, weet hij niet waar hij banger voor moet zijn: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.

Jack Sparrow Humoristisch Exotisch Onsterfelijkheid Zeegevechten 18e eeuw Piratenschip

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Soundtrack

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

2. Angelica - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

3. Mutiny - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

4. The Pirate That Should Not Be - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Soundtrack Version

Rodrigo y Gabriela

5. Mermaids - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

6. South of Heaven’s Chanting Mermaids - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Soundtrack Version

Rodrigo y Gabriela

7. Palm Tree Escape - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

8. Blackbeard - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

9. Angry and Dead Again - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Soundtrack Version

Rodrigo y Gabriela

10. On Stranger Tides - From "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"Score

Hans Zimmer

Bram
Mooie film Met Johnny Depp. Veel actie en spanning. Hou ik wel van. Mooie verhaallijn ook. Beter dan de andere 3 delen.

Reviews

Anoniem
Wat een slechte film. Voor het eerst hebben wij eens een film niet afgekeken. Zo slecht onderhoudend vonden wij hem.
Valery
geweldig
Peter
Deze laatste Pirats of the Caribbean stelt weerom niet teleur. Een mooi opgebouwde verhaallijn die naar het einde toe toch weer ruimte laat voor speculatie over het vervolg. Johnny Depp blijft natuurlijk de onnavolgbare held van het verhaal, de andere karakters kunnen niet anders dan in de schaduw blijven. Ook deze laatste smaakt naar meer, hopelijk blijven we niet te lang op onze honger zitten.
Anoniem
Heerlijke film, maximaal genieten! En weer een mooi open einde, dus wachten op het vervolg!!!
Anoniem
Persoonlijk vind ik dit een van de betere Pirates of the Caribbean omdat hier Johnny Depp veel in voor komt.
Maurice
On stranger Tides is een film om een leuke avond mee te hebben. Het verhaal staat volledig los van de eerdere delen en kent dit maal ook een andere regisseur. Jack Sparrow (Depp) is echter als van ouds en het avontuur wederom verrassend. Naar mijn mening minder dan de eerdere delen maar zeker de moeite waard.
Lilian
Weer een geweldige film. Toch heel knap na zoveel delen, dat ze toch weer wat anders verzonnen hebben. Het begint in een hele andere omgeving dan je verwacht. Maar dat maakt het juist weer leuk.
Veel humor, zoals altijd. Ja, en natuurlijk Johnny Depp, hij doet het nog steeds super.
Mariska
Wow... leuke film. Net zo vermakelijk als de voorgangers. Deze vond ik echter wel veel in het donker afspelen. Piraat Jack Sparrow blijft gewoon vermakelijk met zijn manieren van doen. Het is een film voor jong en oud. Niet jonger dan 12 denk ik ivm toch wel wat enge stukjes plus het niet dan kunnen begrijpen van het verhaal. Mijn zoon van 16 heeft evenveel genoten van de dol dwaze humor als zijn mama. Een eventueel volgend deel zouden we meteen weer kijken.
Jeffrey
Je zou denken dat 'Captain Jack Sparrow' onderhand zijn tijd heeft gehad, maar deze film bewijst het tegendeel. Hoewel de film verder gaat waar deel drie stopt, is het echt een verhaal op zich, en een erg leuke toevoeging aan de reeks 'Pirates of the Caribbean' films. Opnieuw een geweldige mix van goeie acteurs, een spannend verhaal, mooie scènes en de onmiskenbare uitspattingen van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow. Vond je de eerste films leuk, dan is dit een absolute aanrader.
Cees
Een heerlijke film om te kijken. Weer net zo doldwaas als de eerdere versies! Tuurlijk missen we Orlando, maar Johnny steelt de show gewoon ook nu weer. Ook de vrouwelijke piraat was heel leuk om naar te kijken. De andere oude bekenden maken ook dat je toch naar een vervolg zit te kijken, Super!
Maikel
Deze film heb ik gezien in 4D, dan wordt je nog meer meegenomen met het verhaal en wordt het spannender dan ooit. Maar op DVD blijft het natuurlijk ook een mooie film.
Lotte
Leuke, vermakelijke film! Maar het blijft je niet bij.. Altijd leuk natuurlijk om naar Johnny Depp te kijken hihi. Wat ik wel erg goed vind aan de film, is dat er veel momenten in zitten die je niet verwacht/ziet aankomen. Maar daar staat de Pirates of the Caribbean wel om bekend. Nou, het einde had van mij wel wat spannender gemogen.. Maar ik blijf nieuwsgierig naar een volgend deel!! Ik geef het bij deze een 7! Ik wens jullie veel kijkplezier. Groetjessss
Anoniem
Weer een hele leuke film. Een heerlijk verhaal wat los staat van de eerder films, maar er prima op aansluit, met mooie special effects. Johnny Depp schittert weer als de beste als Captain Jack Sparrow die op zijn eigen wijze. Penelope Cruz past het piratenpak ook prima. Met nog een aantal oude bekenden uit de eerder Pirates films gaat het avontuur van start, op weg naar de fountain of youth. Vermakelijke film voor een druilerige dag op de bank. Enjoy
Minaj
Ik vind Pirates of the Caribbean echt een super leuke filmserie. Dit deel heb ik zelf nog niet gezien, maar ik ga ´m gauw kijken, want ik mis echt wat!
Esther
Heerlijke relaxte film voor een zaterdagavond op de bank met de familie. Leuke humor en geweldig spel door Jonny Depp! Ook de special effects vond ik erg mooi gemaakt. Ik vond het ook erg leuk dat kleine details uit de vorige films weer terug kwamen, zoals het aapje.
Sharon
Veel mensen vinden dit deel minder leuk dan de andere delen. Daar ben ik het absoluut niet mee eens! Ik vind het een mooie film, net als de andere delen. Er zit veel spanning in. Het verhaal is ook goed!
Rob
Makkelijk systeem, het huren van een film op deze manier.
Vanaf de bank een filmpje bekijken erg gemakkelijk.
De kwaliteit van de film is erg goed.
Als cijfer voor de film is een 8 oke.
Peter
Waarschijnlijk waren mijn verwachtingen te hoog geweest. Deel 1, 2 en 3 waren best wel leuk, maar deze kon niet echt boeien. Er zaten wel aardige stukken tussen, maar over het geheel, denk ik dat ze een 5e deel maar achterwege moeten laten
Anoniem
Echt een geweldige film... Beslist het kijken waard.
Peter van
Ouderwetse piratenromantiek met een knipoog naar het bovennatuurlijke. Ook nummer 4 is het bekijken waard!
Jan
Erg leuke film, kapitein Jack Sparrow maakt veel verrassende dingen mee. De rol van de vader en dochter vind ik zelf wat minder, maar ondanks dat een erg leuke/mooie verhaallijn.
mario
Als 4de deel van een reeks films gebaseerd op een veredelde kermisattractie vind ik het grof zonde van mijn 10 Moviepoints. Ik vond deel 3 al een oplichting, alhoewel J. Depp veel goed maakte. Neen, geef mijn portie maar aan fikkie.
Louis
Heerlijke ontspannende film met de nodige humor. Captain Jack Sparrow blijft ongeëvenaard in de man die zich uit alle situaties weet te redden. Op naar het volgende deel!
da
Ongelofelijk goed spel van Johnny elke keer weer.
Al die delen, het verveelt zeker niet.
Zou dit uitgroeien tot een soort James Bond, dat ze op een gegeven moment Johnny vervangen en er nog vele delen volgen?
Vond je de vorige delen goed, deze ook gewoon kijken.
Maria
Leuke ontspannende film voor volwassenen en kinderen vanaf een jaar of 8. Jack Sparrow wordt weer geweldig gespeeld door Johnny Depp en blijft je boeien. Film is ook te zien in 3D maar dat was helaas nu niet het geval.
Ik blijf de Pirates serie leuk vinden om naar te kijken, bij de meeste opvolgende films haak ik na deel 2 of 3 af maar deze blijft me boeien. Een aanradertje. Rotterdam, Ria
jw
Weer een prima film uit de Pirates serie. Vond je de voorgangers leuk, dan zal deze je ook zeker bevallen: er zijn weer een paar nieuwe karakters bijgekomen en er zijn een paar oude verdwenen. De film heeft een ietwat duister sfeertje over zich, maar de regelmatig terugkerende humor maakt het luchtig waardoor het is een film is die je lekker meesleept. Pirates 1 zou ik een 9/10 geven, deze een 8/10 om de simpele reden dat de eerste nog 'nieuw' was en deel 4 nog steeds erg goed, maar wel 'meer van hetzelfde'
Anoniem
Leuke film; actie en comedy in één, een ontspannen avondje film kijken. Na deel 1, 2 en 3 (die ik altijd door elkaar haal) vind ik deel 4 nog steeds niet vervelend worden ook al komt het plot weer op hetzelfde neer. Misschien ook wel dankzij een fris gezicht: Penelope Cruz. Je houdt ervan of niet...
Anoniem
Erg leuke film, ook voor 9-jarigen. Prettig om naar te kijken, met humor.
Niek
Goede film.
Anoniem
Een heel ontspannen 'actiefilm'. De humor overheerst en tovert regelmatig een glimlach op je gezicht. Vertrouwde elementen rond 'Jack Sparrow'.
Niet al te intelligent, veel improviseren en overal intrappen en daarom heerlijke ontspanning.
Anoniem
Erg leuke film. Ja anders dan de eerste 3 delen, maar dat vond ik juist wel verfrissend. Het derde deel van Pirates of the Caribbean zat soms verstrikt in teveel plotlijntjes. Dit deel is beter te volgen, hoewel gezegd moet worden dat het niet de epische climax is waar iedereen op had gehoopt. Desalniettemin een verdiende 8 voor een film van formaat.
Anoniem
Leuke Pirates 4 film, echter blijf ik van mening dat ze na deel 3 hadden moeten stoppen. Het verhaal blijft spookjesactig en grappig en de film is zeker kijkwaardig. Maar lang niet zo mooi en sterk als de overige 4. Toch jammer dat ze te lang met deze film door blijven gaan. ..
Alex
Leuke film.
loading