The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de...
The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Actie
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 40 min

Als de veroordeelde straatracer Sean Boswell een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, komt hij door zijn obsessie voor racen in hevige confrontatie met de Japanse onderwereld. Om te overleven moet hij het 'drifting' onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en gepimpte auto's door haarspeldbochten vliegen, daarbij de zwaartekracht en de dood tartend, allemaal voor de ultieme 'road rush'.

Driften Straatracen Neonlichten Tokio

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Jan
Ik vind dit echt een superfilm. Komt ook doordat ik veel van auto's houd. Er zit veel spanning in, en gewoon een super vervolg op de andere films. Zit humor in, ook trieste stukjes. De verhaallijn vind ik enorm goed! Het zijn 2 groepjes tegen elkaar. Han wil hem wel leren rijden, heeft vertrouwen in hem.

Reviews

Anoniem
Supergoeie film, alleen andere verhaallijn.
loading