The Personal History of David Copperfield (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge...
The Personal History of David Copperfield

The Personal History of David Copperfield

Drama
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 54 min

De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield. Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy. Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Excentrieke personages Humoristisch Dickensiaans Persoonlijke groei Kleurrijk Victoriaans Engeland Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Robin
Great fun, Armando Iannucci has created a piece of great surreal comedy from the Dickens novel. This is rather a "seat of your pants" madcap ride through Dicken's love of characters (and caricatures) so don't expect a Merchant Ivory style period piece.

Deze film komt ook voor in:

loading