Meet Joe Black (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De welvarende mediagigant Bill Parish leidt een schitterend en succesvol leven tot Joe Black - alias De Dood - bij...
Meet Joe Black

Meet Joe Black

Drama Romantiek Fantasy
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 2 u 53 min

De welvarende mediagigant Bill Parish leidt een schitterend en succesvol leven tot Joe Black - alias De Dood - bij hem komt aankloppen met een wel zeer ongewoon voorstel. Hij is bereid Bills naderend overlijden wat uit te stellen in ruil voor een les in het leven. Bill gaat akkoord en betrekt Joe in al zijn doen en laten. Joe geniet met volle teugen van zijn 'avontuur', meestal op een onschuldige, raadselachtige en hilarische manier. Maar vanaf het moment dat hij verliefd wordt op Bills dochter, veranderen de spelregels.

Pindakaas scène Emotionele diepgang Dramatische toon Leven en dood Weelderige decors Moderne tijd Landhuis setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Johan
Een bijzonder intrigerende film die enorm boeit. De acteurs, die niet de eerste de beste zijn, geven zichzelf ten volle. De film heeft een donker kantje maar is overwegend toch positief en bijzonder romantisch. Bij momenten brengt het je tot huilen en dan komt er weer een lach op je gezicht door de situaties die elkaar opvolgen. De film duurt zowat 3 uur, maar toch verveel je je geen moment en komt hij niet langdradig over. Ik vreesde het ergste voor de plot, maar het eindigde toch niet helemaal zoals verwacht. Daar kan ik hier verder natuurlijk niets over kwijt. Dus kijken is de boodschap!

Reviews

Anoniem
Prachtige, geweldige, boeiende film. Heb 'm meerdere malen gekeken. Goed acteerwerk van alle acteurs, mysterieuze Brad Pitt, getergde Hopkins, die daarna meegaat in zijn lot. De onmacht allereerst en daarnaa de berusting. Ja goeie film. Absolute aanrader!
Danielle
Deze film duurt 3 uur en gaf mij een onbevredigd gevoel. Anthony Hopkins speelt een sterke rol, maar Brad Pitt blijft ondanks dat het apathisch is bedoeld erg onder de maat en te vlak. De vrouwelijke rol is juist weer helemaal over de top, dus dat maakt ook niet veel goed.
Op de cover zou De Traan helemaal op zijn plaats zijn.
Ik zou hem afraden, mits je van erg soft houdt.
loading