Charlie's Angels (2019) (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Charlie's Angels zijn detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend...
Charlie's Angels (2019)

Charlie's Angels (2019)

Actie Komedie
6.75 Taal:Engels Jaar:2019 Duur:1 u 54 min

De Charlie's Angels zijn detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.75/10.0
8
Geert
24-06-2020
Vermakelijke remake van de Charlie's Angels saga. Zeer sterke en uitgebreide bekende cast, Patrick Stewart op kop en subliem op dreef. Wanneer een nieuw en revolutionaire krachtbron die electriciteit kan opwekken, wordt gestolen, moeten de Angels ad slag. Echter niets is wat het lijkt en niemand blijkt te vertrouwen. Ondertussen wordt er nog gerecruteerd ook. Leuke sound, vleugjes humor en enkele cameo's van de vroegere garde. Anderhalf uur ontspanning en plezier gegarandeerd.
loading