Dr. No (1962) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Britse geheim agent James Bond wordt door M naar Jamaica gestuurd om de dood van agent John Strangways en zijn...
Dr. No

Dr. No

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 1962 Duur: 1 u 45 min

De Britse geheim agent James Bond wordt door M naar Jamaica gestuurd om de dood van agent John Strangways en zijn secretaresse te onderzoeken. Op het tropische eiland ontdekt Bond dat zijn aartsvijand Dr. No over een stoorzender beschikt waarmee hij de raketlanceringen op Cape Canaveral kan beïnvloeden. Aan Bond de zware taak Dr. No's plannen te stoppen en Amerika te behoeden voor een ramp.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dr. No aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
mario
Nostalgie voor mijn schoonmoeder. Ze was 19 toen deze film in de bioscoop uitkwam. En een bikini, een schandaal. Ondanks de houterige prestaties van de meeste acteurs, en de enorme plotholes waar je hele mamoettankers door kan varen, best een genietbaar filmpje. Een goed begin van een James Bond-marathon.
loading