Dr. No: De Britse geheim agent James Bond wordt door M naar Jamaica gestuurd om de dood van agent John Strangways en zijn secretaresse te onderzoeken. Op het tropische eiland ontdekt Bond dat zijn aartsvijand Dr. No over een stoorzender beschikt waarmee hij de raketlanceringen op Cape Canaveral kan be´nvloeden. Aan Bond de zware taak Dr. No's plannen te stoppen en Amerika te behoeden voor een ramp.
×
Dr. No
De Britse geheim agent James Bond wordt door M naar Jamaica gestuurd om de dood van agent John Strangways en zijn secretaresse te onderzoeken. Op het tropische eiland ontdekt Bond dat zijn aartsvijand Dr. No over een stoorzender beschikt waarmee hij de raketlanceringen op Cape Canaveral kan be´nvloeden. Aan Bond de zware taak Dr. No's plannen te stoppen en Amerika te behoeden voor een ramp.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Dr. No
Geschreven door: mario
   19-05-2013
Nostalgie voor mijn schoonmoeder. Ze was 19 toen deze film in de bioscoop uitkwam. En een bikini, een schandaal. Ondanks de houterige prestaties van de meeste acteurs, en de enorme plotholes waar je hele mamoettankers door kan varen, best een genietbaar filmpje. Een goed begin van een James Bond-marathon.
Schrijf zelf een review
loading