The Northman (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'The Northman' volgt een Noorse prins, Amleth genaamd. Als zijn vader op een dag wordt vermoord, zint hij...
The Northman

The Northman

Actie Avontuur Drama Thriller Historisch
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 11 min

'The Northman' volgt een Noorse prins, Amleth genaamd. Als zijn vader op een dag wordt vermoord, zint hij op wraak. Tijdens zijn jacht op de moordenaar zal hij echter door diepe dalen moeten gaan.

Epische gevechten Wraakzuchtig Bovenmenselijk Historisch drama Strijdscènes Vikingtijd IJslandse landschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Amlath is een Noorse prins die zijn vader ziet vermoord worden door zijn oom. Hij zweert wraak en zal later terugkeren om uit te voeren. Ondanks de grotere namen, blijft het niveau middelmatig. Kidman is een schim van zichzelf. Ook het verhaal van een wachten op wraak wordt zo lang uitgerokken, zonder reden, dat het vermoeiend is om te blijven kijken. Veel scenes brengen niets bij aan het verhaal en rekken alleen maar onnodig. Alhoewel het verhaal gaat over passie en wraak, straalt de film dat helemaal niet uit. Ik had er veel van verwacht maar het was 2.5uur teleurstelling.
loading