Total Recall (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eind 21e eeuw wordt fabrieksarbeider Douglas Quaid geplaagd door dromen waarin hij een geheim agent is. Hij gaat naar...
Total Recall

Total Recall

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 5 min

Eind 21e eeuw wordt fabrieksarbeider Douglas Quaid geplaagd door dromen waarin hij een geheim agent is. Hij gaat naar een bedrijf dat cliënten nieuwe herinneringen geeft, maar tijdens dat proces gaat er iets mis. Plotseling stormt de politie binnen om Quaid gevangen te nemen. Hij weet te ontkomen en begint zich af te vragen wie hij werkelijk is. Een oude bekende schiet hem te hulp en samen nemen ze het op tegen een meedogenloze vijand.

Actiescènes Actievol Geheugen Futuristisch 21e eeuw Rekall

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Echt een top film om te zien. Een geweldige remake van total Recall van 1990. Deze film, de remake heeft nog meer technische snufjes en er zit duidelijk meer actie in verwerkt. Het camerawerk en de special en visual effects zijn echt prachtig in de film verwerkt. Collin Farrell als Douglas Quaid (of te wel Carl Hauser), zet een stoere en geweldige rol neer, net zoals Kate Beckinsale (Lori Quaid) en Jessica Biel (Melina). Ik vond het echt een prachtig Acteer Trio. Ze waren echt aan elkaar gewaagd. Verder qua Review ben ik het helemaal eens met de Review van Alexander. Als je van S.fiction/Actie houdt is dit zeker een film die je niet moet overslaan, dus kijken! Wat mij betreft een must see film, echt een topper!! Complimenten aan de producer/regisseur Len Wiseman! Len Wiseman heeft mee gewerkt aan de serie Stargate, de regie en de Scripts voor de films Underworld en Underworld Evolution waarin Kate Beckinsale ook de hoofdrol had. Underworld 3 als producent en hij regisseerde de vierde Die Hard film. Op 9 mei 2004 is hij zelf getrouwd met de actrice Kate Beckinsale! Zeker een gelaagde film.....

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Wat een geweldige special effects... Echt heel mooi gedaan. Het is dan wel een bestaand verhaal, maar in een heel mooi nieuw jasje. Je moet wel van dit genre houden, maar de film is zeker de moeite waard. En er is aan de vrouwelijke kijker gedacht, met een geweldige Colin Farell. En de mannen zijn zeker ook niet vergeten. Echt een film die je samen kan kijken.
Ik vind het een aanrader en zal hem zeker aan de collectie toe gaan voegen.
Hanna
Ik vond dit een hele mooie film, maar het verhaal was zeer verwarrend. Aan het eind van de film was ik er nog niet achter hoe het precies zat. Ik vond de special effects in deze film heel goed gemaakt. Ik vond alleen dat de nep vrouw en de echte vrouw van de hoofdpersoon teveel op elkaar leken, waardoor ik ze steeds met elkaar verwarde.
Jolein
Deze film heeft een goed verzonnen verhaal. Ook zeer onverwachtse momenten en veel leuke actie! Zeker de moeite waard, je moet wel van een beetje science fiction houden.
Anoniem
Er valt nogal wat aan te merken op deze nieuwe Total Recall: het production design is in gelijke hoeveelheden bij elkaar gejat uit Blade Runner en Minority Report De film mist elke vorm van humor en de karakters zijn van bordkarton: Colin Farrell, toch een goed acteur, krijgt niet eens de kans om beter te spelen dan Arnold Schwarzenegger 20 jaar geleden, zo weinig heeft het script hem te bieden.

Maar toch: Total Recall uit 1990 heet een klassieker te zijn, maar is zo gedateerd, die kun je heden ten dage ook niet meer zonder kromme tenen uitzitten. De originele film was natuurlijk meer een satire dan een actiefilm, dat geldt voor bijna alle Amerikaanse Paul Verhoeven films.
Als je deze nieuwe versie alleen op zijn eigen merites beoordeelt, blijft er een hele degelijke, zij het hier en daar wat fletse actiefilm over. Popcornvermaak, snel vergeten, maar alleszins genietbaar.
Monique
Hele spannende film, goede special effects en een leuk origineel concept. Zeker een aanrader!
Anoniem
Boeiende film waar je wel continu moet letten op de details. Aanrader voor degene die actie en special effects waarderen.
mario
Niet wat ik verwachte. De paar knipoogjes naar de 'Schwarzenegger-versie' maken het er eigenlijk niet beter op. Men had beter een volledige tabula rasa gedaan, en met de moderne technologie het originele verhaal van Philip K Dick (Yep, die van Bladerunner) verfilmd. Maar a la, het losjes gebaseerde verhaal voor de films heeft gewonnen. Desalniettemin een redelijke Sci Fi film.
Maartje
Mooie remake van het origineel. Goede spelers, mooie decors en special effects. Colin Farrell blijkt toch een iets ander verleden te hebben dan hij dacht. Samen met Jessica Biel probeert hij de wereld te redden. Leuke verwijzingen naar het origineel. Telefoontoestel met snoer van tien meter ontbreek helaas.
Anoniem
Totaal overbodig.
Martijn
Op zich een goede film met mooie special effects, maar ik vind het wel een lastig verhaal om te volgen. Je kunt geen seconde missen of je bent de draad al kwijt. Ik vind hem beter dan het origineel.
Geert
Knappe vechtscènes en continue plotwendingen.
Ik heb het origineel ook gezien en kon me niet meer herinneren of deze film het originele verhaal volgt maar dacht het niet. Ik zag toch veel nieuwe elementen. Het verhaal neemt je mee naar de toekomst, die toch niet zo rooskleurig lijkt. Het ging me allemaal iets te snel en naarmate de film vordert weet je zelf niet meer wat klopt en wat niet, maar misschien is het wel de bedoeling :-). Sterke acteurs, knappe technologie en spannend, dus goed voor een no-nonsense film-avondje...
Sander
Op zich een hele vermakelijke en leuke film. De film en de verhaallijn lijken echter wel heel erg op de 'Bourne' films wat op zich best jammer is. Het is niet heel vernieuwend. Het verschil is alleen dat deze film zich in de toekomst afspeelt. Dit is een prima film voor een avondje thuis op de bank, maar meer dan dat is het ook niet.
Eric
Dit is een echte actiefilm. Ik ga hem zeker kopen op DVD. Ik was eerst aan het twijfelen of dat ik hem zou huren omdat het om een remake gaat. Maar vind hem zelfs beter dan de originele film met Arnold Schwarzenegger. Het was zeker zijn 10 Moviepoints waard. Zeker de moeite om te zien. MVG Eric Peeraer
Stefan
Best een leuke film, vol actie, mooie beelden en vermakelijk verhaal. Voor degene die de eerste versie destijds geweldig vonden... deze is ook best goed te doen! De verhaallijn is behoorlijk hetzelfde in de eerste helft van de film. Grappig is dat sommige details exact zijn overgenomen terwijl andere met een aparte twist terug komen. Voor kijkers die de originele versie nooit hebben gezien zal dit zeker een lekkere actiefilm zijn.
Amber
Heerlijke science fiction film. Eindelijk heeft Colin Farrell weer eens een stoere rol. Knappe gespierde mannen moeten vechten! Spannende scènes op grote hoogte, lekker over de top. Good guys bad girls, zijn tegenspeelster is echt BAD! Ik geef deze film een dikke 9, want die verdient ie!
Behzad
Total Recall maar dan wel anders dan je je herinnert. Een volwaardige SF-Actie film in vergelijking met zijn voorganger. Goed acteerwerk door de cast en een stuk geloofwaardigere actiescènes. Uiteraard wel geserveerd met een Hollywoodfilm sausje en sommige zaken zoals 'The Fall' in de film zijn zelfs slechter bedacht dan Arnold Schwarzenegger die op Mars zijn oogballen laat puilen.

Er zit wel meer diepgang in het verhaal en dit maakt het wel een vermakelijke film om te kijken. Het is zeker geen blockbuster.
Anoniem
Ook al heeft het niks met deze film te maken, laat ik beginnen met het volgende: Arnold Schwarzenegger Rules! Ondanks het feit dat ik eigenlijk van mening ben, dat remakes van films het vaak/meestal niet winnen van het origineel, moet ik eerlijk bekennen dat deze 'Total Recall' lang niet verkeerd was. Len Wiseman geeft weliswaar zijn eigen visie weer van Philip K. Dick's boek, toch zijn er ook zeker verwijzingen naar Paul Verhoevens versie. Een goede cast, die allen een overtuigende rol neerzetten. Mooie decors, vette actie met visual/special effects waar onze Paul zelfs een "pijve stiemel" van zou krijgen, zorgen ervoor dat deze film mij geen moment verveeld heeft. Zeker een aanrader, maar verwacht geen letterlijke kopie van Verhoeven! 8/10
Alexander
Total Recall kennen we allemaal in de 1990 versie van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven en met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Die prent was erg amusant en bevatte enkele onvergetelijke scènes. Deze nieuwe versie van Len Wiseman gooit het over een andere boeg: de humor is compleet verdwenen en de nadruk ligt volledig op actie. Bovendien is het verhaal anders dan bij Verhoeven. Toch weet ook deze film te boeien door middel van o.a.: ongelooflijke actiescènes, degelijke acteerprestaties, een goed tempo, prachtige en overtuigende decors, zeer knappe speciale effecten, fantastische achtervolgingen... Aanrader voor iedere liefhebber van science-fiction en bijzonder spannende actie...
Emre
Ik vind deze film echt cool. Ik heb hem al gezien en het was zo spannend dat ik verbaasd was. Daarom vind ik dat je hem moet huren. Ik zeg niet dat je hem meteen moet huren maar vrijdag, wanneer je tijd hebt, dan is het zo leuk. Om te kijken dus. Het is een en al actie vanaf het begin. Kijk uit voor de kleintjes Film is vanaf 16 jaar of ouder. Ik vind hem leuk en als jij hem niet leuk vindt, dat moet je zelf weten. Doei.
Harry
Het verhaal is bekend maar het is toch in een ander jasje gestoken en wel een die mij past.Kwestie van smaak zal ik maar zeggen. De cast is perfect. super acteerwerk van Collin en van Kate een iets mindere bijdrage dan van Jessica vind ik. Maar overall gave actie, super high tech scènes. Je moet wel scherp bijblijven met het verhaal. Wat is werkelijkheid en wat is fictie? Gewoon kijken dus.
Ashna
Total Recall is een geslaagde mix van actie en Sci-fi. De actiescènes worden weliswaar meer spectaculair in de futuristische setting. Farrell, Biel en Beckinsale zijn behoorlijk op dreef. De sfeer wordt op geslaagde wijze opgebouwd. Met mooie shots van een overvolle, volgebouwde CGI-stad is de hopeloosheid in deze toekomstige versie van aarde bijna tastbaar. De special effects zijn beter dan het origineel, maar toch valt er nog genoeg op aan te merken. Het maximale is er niet uit gehaald vind ik en het is niet in 3D. Wel mooie post-apocalyptische uitstraling. Van mij krijgt ie een 7.
Anoniem
Een remake van de Schwarzenegger versie die me eigenlijk tegenviel. Er was van alle kanten geschaafd aan de film, waaronder het verhaal en de techniek. Misschien omdat in hoofdlijnen het verhaal bekend was, maar deze versie boeide niet echt. De setting was ook erg grauw en het vreemde geheugenverlies tot vervelens toe. Aan de hoofdrolspelers lag het niet. De twee bloedmooie dames Beckinsale en Biel waren op dreef. In de rol van Farrell had wel iets meer humor mogen zitten. Als het verhaal je niet bekend was, is hij zeker het kijken waard. De versie 1990 van Verhoeven sprak me duidelijk meer aan.
loading