78aa9cdf7ccc43360c7b8d362a07d223
Vault online kijken / downloaden: Na een mislukte bankoverval belanden James 'Deuce' Dussault en zijn beste vriend Chucky achter de tralies. Door het winnen van een gevangenisgevecht trekt het duo de aandacht van crimineel Gerry 'The Frenchman' Ouimette, en hij rekruteert Deuce en Chucky om hem te beschermen in de bak. Eenmaal vrij hebben ze nog één klus nodig om daarna hun criminele leven vaarwel te kunnen zeggen, en wanneer Gerry hen eropuit stuurt om de centrale Maffiabank La Cosa Nostra te overvallen, grijpen ze die kans. - Vault
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Vault

Na een mislukte bankoverval belanden James 'Deuce' Dussault en zijn beste vriend Chucky achter de tralies. Door het winnen van een gevangenisgevecht trekt het duo de aandacht van crimineel Gerry 'The Frenchman' Ouimette, en hij rekruteert Deuce en Chucky om hem te beschermen in de bak. Eenmaal vrij hebben ze nog één klus nodig om daarna hun criminele leven vaarwel te kunnen zeggen, en wanneer Gerry hen eropuit stuurt om de centrale Maffiabank La Cosa Nostra te overvallen, grijpen ze die kans.
Waardering:
Acteurs: Clive Standen, Theo Rossi, Samira Wiley
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!