Eternals (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreŽerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een...
Eternals

Eternals

Actie Avontuur
7.20 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:2 u 36 min

Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreŽerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit hun schaduw te komen. Ze dienen zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.20/10.0
8
Eva
18-03-2022
Anders dan je verwacht! Complex, Vlijmscherp & Groots

Marvel Studios, onderdeel van Walt Disney, presenteert haar ambitieuze project Eternals, waarin tien onsterfelijke superhelden al 7000 jaar de aarde beschermen tegen het kwaad. Zij leven al jaren als 'gewone' mensen als een onverwachte tragedie ervoor zorgt dat ze zich herenigen en de oudste vijand van de mensheid gaan bestrijden, de Deviants. Daarbij moet ook nog eens de wereld gered worden van de ondergang.

Oscarwannares Chloť Zhao (The Rider, NomadLand) is de veelbelovende regisseur die de film diepgang moest gaan brengen. Een geweldige cast, een gay superhero en de eerste marvelsexscene ooit. Maakt Zhao het waar? Het is een sensationele gelaagde film geworden, waarin de karakters op niet 'Marvel' wijze uitgediept worden. Niet te geloven hoe visueel mooi de film is geworden.
loading