Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. School is afgelopen en Greg maakt zich klaar voor de zomer. Samen met Rowley Jefferson bezoekt hij...
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 30 min

School is afgelopen en Greg maakt zich klaar voor de zomer. Samen met Rowley Jefferson bezoekt hij Rowley's country club. Greg wordt eruit geschopt als hij blijkt te klagen over de kleinste onzinnige dingen. Alles lijkt vervolgens verkeerd te gaan. Wat moet hij in vredesnaam doen gedurende de zomervakantie?

Humoristisch Luchtig Familiebanden Zomervakantie Country Club

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Echt cool! Ik heb zowat alle boeken die er zijn! Allemaal te gek!! 5 sterren

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Gerlinda
Grappige film die helemaal aansluit bij 'het leven van een Loser' boeken. Er gebeuren allerlei anekdotes die ook in het boek te lezen zijn, je hebt de hele tijd aha momenten. Kortom; als je een fan bent van deze boeken, dan zal deze film je ook vast en zeker bevallen.
Anoniem
Ik heb deze film gekeken samen met mijn twaalfjarige zoon die groot fan is van het boek en daarom graag deze film wilde zien. Maar de film bestaat vooral uit een reeks kinderlijke, flauwe grappen. Het boek (NL: Het leven van een loser) is beduidend leuker. Desondanks vroeg zoonlief of er nog een tweede deel van de film is. Kortom: een afrader voor volwassenen en een aanrader voor jonge pubers. In elk geval is het een brave film en kan hij voor deze leeftijdscategorie geen kwaad :-)
Anoniem
Een beetje een flauwe film over een puber gedurende de zomer. Er gebeurt weinig spannends. Typisch zoals je zou verwachten van een Amerikaanse familiefilm. Er staat 6 jaar en ouder, maar volgens mij kan een baby hier nog niet eens van wakker liggen. Ik geef 'm toch een voldoende omdat m'n zoontje van 9 er niet bij in slaap viel en hem wel aardig vond.
Tim
(Misschien) toekomstige kijkers,

Ik vond de film erg leuk en grappig, maar soms wel een beetje raar. De acteurs kende ik nog niet en ze waren niet echt geweldig. Het is de verfilming van het boek: leven van een loser: een hondenleven, maar het was wel iets anders. Een minpunt is wel dat de film alleen in het Engels is met Nederlandse ondertiteling. Ik geef het een 8.
Hanna
Een beetje een rare film maar wel leuk. Normaal hou ik echt niet van familiefilms, maar deze was wel oke denk ik. De acteurs waren niet geweldig en ik kende ze ook nog niet. Behalve de broer, die kende ik wel van een ander programma van Disney Channel geloof ik. De scène in het zwembad en die met de hond vond ik wel heel grappig. Ik geef het een 6je.
loading