Jurassic Park III: Paleontoloog dr. Alan Grant wordt door de rijke zakenman Paul Kirby ingehuurd om als gids mee te vliegen naar Isla Sorna. Op dat eiland komen ze oog in oog te staan met levensgevaarlijke, intelligente dinosauriŽrs.
×
Jurassic Park III
Paleontoloog dr. Alan Grant wordt door de rijke zakenman Paul Kirby ingehuurd om als gids mee te vliegen naar Isla Sorna. Op dat eiland komen ze oog in oog te staan met levensgevaarlijke, intelligente dinosauriŽrs.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Jurassic Park III
Geschreven door: Nicole
   13-10-2015
Jurassic Park 3 is een Amerikaanse SF avonturen film uit 2001 en is de opvolger van Jurassic Park en Jurassic Park-Lost World. De film is geproduceerd door Steven Spielberg en geregisseerd door Joe Johnston. In dit 3de deel wordt paleontoloog Alan Grant (acteur Sam Neill) die we ook zagen in het eerste deel, onder valse voorwaarde mee genomen naar het eiland 'Site B'. Dit deel is erg goed, prachtige visual en special effecten, hoop actie, spanning gecombineerd met af en toe wat humor. De dinosaurussen zien er waanzinnig goed uit, wat mooi is dat het nostalgische uit deel 1 erin blijft! Top!
Schrijf zelf een review
loading