Jurassic Park III (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en...
Jurassic Park III

Jurassic Park III

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 28 min

Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dino's komt te staan.

CGI Dinosaurussen Adrenaline Spannend Dinosaurussen Spinosaurus Prehistorisch Isla Sorna

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Jurassic Park 3 is een Amerikaanse SF avonturen film uit 2001 en is de opvolger van Jurassic Park en Jurassic Park-Lost World. De film is geproduceerd door Steven Spielberg en geregisseerd door Joe Johnston. In dit 3de deel wordt paleontoloog Alan Grant (acteur Sam Neill) die we ook zagen in het eerste deel, onder valse voorwaarde mee genomen naar het eiland 'Site B'. Dit deel is erg goed, prachtige visual en special effecten, hoop actie, spanning gecombineerd met af en toe wat humor. De dinosaurussen zien er waanzinnig goed uit, wat mooi is dat het nostalgische uit deel 1 erin blijft! Top!
loading