Madagascar: Escape 2 Africa (ENG) (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Onze geliefde dieren uit New York willen nog steeds terug naar huis, dit...
Madagascar: Escape 2 Africa (ENG)

Madagascar: Escape 2 Africa (ENG)

Familie Kids Animatie Avontuur Komedie 7.15
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2008 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 26 minuten

NEDERLANDS ONDERTITELD. Onze geliefde dieren uit New York willen nog steeds terug naar huis, dit keer in een oud neergestort vliegtuig dat de pinguins zogenaamd hebben gerepareerd. Eenmaal in de lucht, gaat het helemaal mis en komen ze terecht in een wildreservaat in Afrika. Hier komen de dieren - die in de dierentuin zijn opgegroeid - voor het eerst hun soortgenoten in het wild tegen. De vier ontdekken al gauw de verschillen tussen de jungle en de Afrikaanse vlaktes. Afrika lijkt fantastisch, maar is het leuker dan Central Park?

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (5)

7.15/10.0
8
Peter
15-07-2013
Hoe is het toch mogelijk dat een animatiefilm mij zoveel vreugde geeft? Ik was heel benieuwd naar dit 2e deel, omdat ik zo genoten had van deel 1. De Madagascarfilms bieden pretentieloos vermaak; gewoon lekker het verstand op nul en het ondergaan. Ik vind trouwens het decor heel mooi; daar kan ik ook echt wel van genieten! Een must-see is wat zwaar uitgedrukt, maar je zult geen spijt hebben van het huren van deze film.
7
Monique
28-03-2013
Ondanks dat het deel 2 is en ik daar meestal niet blij van word, deze gekeken, hilarisch. De karakters worden nog duidelijker, consequent doorgevoerd. Het verhaal is anders de omgeving is anders, animaties wederom verrassend mooi. Nu ga ik deel 3 in 3D kijken... Benieuwd!!
8
Ries
25-02-2013
Na deel 1 verwacht je weinig verrassends, maar niets is minder waar. Dit deel speelt zich af in Afrika en is wederom ontzettend leuk en goed voor een gezellig avondje op de bank met een bakje chips!
8
Anoniem
06-12-2012
Madagascar 3 is uit! Maar ik had 2 nog niet gezien, dus dat heb ik vanavond gedaan. Het was weer hilarisch, soms erg over de top en geheel ongeloofwaardig, maar wel lekker melig en leuk om naar te kijken. Dus ik ga achterover zitten en kijk naar een film waar je helemaal niet bij na hoeft te denken en waar je simpelweg van kan gaan genieten. Leuke film voor alle leeftijden.
7
mario
23-11-2012
Een melige, rustige avond, geen zin in keiharde actie of breinverstorende puzzels. Dus een feelgood movie. Madagascar 1 beviel wel, dus deze op't programma.
Exact wat ik zocht. Alle elementen waren aanwezig. The Lion King meets Madagascar. Maar dan met wat meer gemengde vriendschappen en nog minder gezond verstand, overspoeld met de nodige Lemuriaanse Waanzin. Ben aan 't uitkijken naar de derde.
loading