Wreck-It Ralph (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN - NEDERLANDS ONDERTITELD. Wreck-It Ralph is een hilarisch avontuur van Walt Disney Animation...
Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph

Animatie Kids Familie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 37 min

ENGELS GESPROKEN - NEDERLANDS ONDERTITELD. Wreck-It Ralph is een hilarisch avontuur van Walt Disney Animation Studios, regisseur en Emmy-winnaar Rich Moore, waarin je door allerlei arcade spellen stuitert. Al tientallen jaren wordt Ralph overschaduwd door Fix 't Felix Junior, de brave held uit hun game die de boel altijd weet te redden. Rammende Ralph heeft er genoeg van om altijd maar de slechterik te spelen en neemt het heft in zijn eigen, massieve handen. Hij gaat op reis door de wereld van de speelhallen en doorkruist meerdere generaties videogames om te bewijzen dat hij het in zich heeft om een held te zijn...

Retro gaming Nostalgisch Moderne twist Identiteitszoektocht Kleurrijk Arcade cultuur Arcadehal

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Leuke film voor jong en oud!!! Het verhaal was leuk en goed in elkaar gezet. Het blijft eigenlijk de hele film door boeiend en dus wat mij betreft z'n waardering meer dan waard!

Reviews

Anoniem
Wat een leuke film! Het verhaal is erg goed bedacht, wat het leuk maakt om naar te kijken. Je vraagt je af waarom je dit zelf niet hebt kunnen bedenken. De gamepersonages komen op zeer logische wijze tot leven. Wat een idee! Leuke humor! Een heerlijke feel good movie.
Maartje
Een vrolijke film met veel oog voor detail. De wereld van de computerspelletjes biedt voldoende ingrediŽnten voor leuke woordspelingen en visuele verrassingen. Al zijn de karakters en de manier waarop ze met elkaar omgaan wel wat vlak en clichť.
Toch een aanrader voor iedereen boven de 9.
Kris
Superleuke familiefilm met een knipoog naar de games van vroeger. Een leuk verhaal over een 'bad guy' die denkt dat het gras groener is aan de overkant. Zo verlaat hij de game om zichzelf te bewijzen. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij al gauw dat er nog vele anderen ook problemen hebben en die elk op hun manier proberen op te lossen. Hij ontdekt veel over zichzelf en is uiteindelijk best tevreden. Happy ending all around.
mario
Dik in orde. Feel Good Movie met een suiker-kick die kan tellen. Maar er is 1 caveat. Er zijn een hoop verwijzingen die ik als ouwe Belg niet kan volgen. Misschien dat doorwinterde gamers er wel namen op kunnen plakken, maar hier, nope. Maar het is vertier voor daar en hier. Helaas niet geschikt voor digitale diabetici.
Anoniem
Wij vonden dit een hele leuke film. Volgens onze papa snap je de film nog beter als je wat ouder bent. Je kan dan je eigen ervaringen terug herkennen. Blijf vooral jezelf, dat is wat wij leuk vonden aan de film. Je bent zoals je bent en anderen moeten dat ook accepteren. Je mag natuurlijk niet gemeen doen.
Danny
Echte een hele film, niet alleen voor kinderen. Ook voor ouders is dit zeker een aanrader
loading