Madagascar (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn...
Madagascar

Madagascar

Familie Kids Animatie Avontuur Komedie
7.53 Taal:Engels Jaar:2005 Duur:1 u 23 min

NEDERLANDS ONDERTITELD Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (4)

7.53/10.0
8
Monique
28-03-2013
Ik vond het een heerlijke film, relaxed, zeker niet alleen voor kinderen, maar ook een flinke dosis humor voor volwassenen. Daarvoor heb ik ook gekozen voor de originele Engelstalige versie. De animaties zijn mooi, de verhaallijn leuk zonder echt kinderachtig te zijn. Geweldig uitgewerkte karakters.
10
Harrie
28-02-2013
Deze film is precies wat een goede tekenfilm in zich hoort te hebben. Snelheid, humor, spanning, romantiek en veel, heel veel onverwachte momenten. Prachtige tekeningen met geweldige kleuren en een unieke verhaallijn met een aantal onvergetelijk charmante dieren. Zelfs de eigenzinnige pinguļns met hun briljante wijze van probleemoplossingen zullen op de lachspieren werken. Kortom een film die je niet mag missen en absoluut een aanrader.
8
Ries
25-02-2013
Helemaal leuk, deze familiefilm. Wij vinden de originele versie in het Engels het leukst vanwege de bekende acteurs die de tekst hebben ingesproken. Heerlijke onbezorgde film met de kinderen op de bank.
7
Janke
07-12-2012
Leuke film voor jong en oud! Ik ben altijd onder de indruk van de fantasie en creativiteit waarmee dit soort films in elkaar wordt gezet. Af en toe ontbreekt het in de film wat aan spanning, emoties zouden nog beter overgebracht kunnen worden. Maar ik ga zeker deel 2 ook kijken.
loading