The Hunger Games (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het Capitool dwingt de twaalf districten jaarlijks twee tieners af te vaardigen voor 'The Hunger...
The Hunger Games

The Hunger Games

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 17 min

Het Capitool dwingt de twaalf districten jaarlijks twee tieners af te vaardigen voor 'The Hunger Games'. De 16-jarige Katniss moet in dit dodelijke spel blindvaren op haar boogschutterstalent en overlevingsinstinct.

Innovatieve cameravoering Intens gevecht Overlevingsstrijd Extravagant Capitool Toekomstige samenleving Kleurrijk Capitool

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
The Hunger Games Soundtrack

The Hunger Games Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. The Hunger Games

James Newton Howard

2. Katniss Afoot

James Newton Howard

3. Reaping Day

James Newton Howard

4. The Train

James Newton Howard

5. Entering The Capitol

James Newton Howard

6. Preparing The Chariots

James Newton Howard

7. Horn Of Plenty

James Newton Howard

8. PenthouseTraining

James Newton Howard

9. Learning The Skills

James Newton Howard

10. The Countdown

James Newton Howard

Anoniem
Een supermooie film. Binnenkort komt deel 2 uit. Heb echt genoten toen ik zat te kijken. Hoop dat het tweede deel ook zo mooi en spannend wordt.

Reviews

Anoniem
Een mooi verhaal met voortdurende spanning.
Anoniem
Super! Heb hem vandaag met een aantal vrienden gezien en ik zou hem graag opnieuw willen zien. Verschrikkelijk spannende momenten erin. Hele mooie effecten. Ik zou dit de perfecte film voor een filmavond of date vinden! Heb helaas alleen het einde niet gezien :(
Michelle
Vind het een leuke film, maar ook spannend. Op het begin snapte ik het effe niet, maar iets later snapte ik het al. Film gaat over 1 jongen en 1 meisje uit het zelfde district. Tussen de 12 en 16 of 18 jaar oud. Het zusje werd eerst genoemd maar zus was zo aardig dat zij haar vrijstelt. 24 mensen 1 overleeft het of toch 2? Huur deze spannende film snel en u zult het zien! (Is echt een aanrader vind ik zelf.)
Bianca
Een spannende film, ben ook benieuwd naar het vervolg.
Anoniem
The Hunger Games komt in eerste instantie over als een vreemde film die moeilijk te plaatsen is. Ik kon maar moeilijk de verhaallijn oppikken. Pas in de tweede helft van de film gaat deze meer boeien en wordt deze daadwerkelijk spannend.
Het einde vond ik wat ongeloofwaardig en zo zaten er meer ongeloofwaardige elementen in de film naar mijn mening.
Anoniem
Het duurt even voor je in het verhaal zit. Het verhaal is niet realistisch. Ligt dicht tegen science fiction aan, maar het verhaal is spannend. Lijkt op een moderne variatie van Sylvester Stallone. Zeker de moeite waard van het kijken!
Hanna
Ik heb deze film gekeken op school met engels en ik vond het een super leuke film. Ik had er al veel over gehoord en ik wilde hem graag zien omdat hij me heel spannend leek en hij was boven mijn verwachtingen. Ik vond het verhaal heel goed geschreven en de special effects waren ook heel mooi. Ook vond ik de actie in de film heel erg cool. Ik geef hem daarom een 7.
Anoniem
Goede film. Erg futuristisch, maar ook weer middeleeuws. Je ziet hoe het volk klein gehouden wordt door de rijke? En hoe de hoofdrolspeler terugvecht tegen realitieshows. Ik vond hem goed in elkaar zitten en vond het einde goed gevonden. Hij duurde voor mij te kort, want ik wilde eigenlijk het verhaal verder zien...
Anoniem
'Running Man' van de 21e eeuw. Zwarte kijk op de toekomst waarin de elite wederom eens bepaalt hoe het gros van het volk onderdanig te houden. Angst en kinderen worden gebruikt voor het vermaak van anderen.
Wel goed neergezet en de basale overlevingsbehoeften worden aardig neergezet. Een volle 7.
Erwin
Zeer mooie film, waarin je wordt verrast van moment tot moment. Erg mooi gefilmd met leuke fantasiebeelden. Ik heb genoten tot het laatste moment. Zou het mooi vinden als er een soortgelijke film wordt uitgebracht. Goede acteurs.
Stefano
Ik had mijn twijfels maar moet zeggen dat ik 'm echt geweldig vond.
Goed gecast ook..., geen Hollywood bekendheden in de hoofdrol.
Dat maakte het extra spannend.
Ik heb wel een aantal keren op het puntje van mijn stoel gezeten en dat ik niets om me heen meekreeg en de film in werd gezogen...en wat een soundtrack! Geweldige eindplaat.
Echt het kijken waard. Ook fijn dat je niet teveel van het futuristische meekrijgt.
Minpunt: dat die hunk (haar eigenlijke lover niet meer in beeld was. Haha.)
Joyce
Het is een zeer mooie film. Je weet niet wat je te wachten staat. Ik wou deze film absoluut zien en heb deze dan maar opgevraagd en heb er totaal geen spijt van. Het is echt een zeer goede film. Wie van actie houdt moet zeker kijken. Ik zelf geef deze film een 9.
Kris
Het klinkt als een futuristische wereld waarin de mens terug naar zijn primitiefste vormen teruggrijpt. En in het begin lijkt het ook zo te zijn, tot de spelers in het capitool terechtkomen en dan zie je de ware toedracht. Het is niks meer dan een spektakelspel waarin mensenlevens worden vernietigd voor het vermaak van de "rijken". Al met al wel een mooie film met zelfs een romantisch kantje.
Laurie
Deze film heb ik in de bios gezien, heb het boek gelezen en gisterenavond de film gehuurd. Ik vind het een fantastisch, spannend en origineel verhaal. Ondanks dat het echt een bioscoopfilm is, is het ook zalig om deze film te huren. Houd je van spanning en avontuur, huur deze film dan vanavond. Het is een echte aanrader.
Astrid
Heerlijke film om te kijken, qua verhaallijn mist het iets aan diepte en sommige delen mochten wat mij betreft meer worden uitgewerkt met achtergrondinformatie, maar toch een mooie voldoende!
Anoniem
Superfilm! Zeker als je het boek gelezen hebt, dat wat dieper ingaat op de personages en de achtergrond van hen. Eigenlijk te kort om het verhaal helemaal te vertellen.
Kan niet wachten op deel 2 en 3
Anoniem
Goede film om even het verstand op nul te zetten. Meeslepend verhaal, al had de diepgang beter gekund.
Kevin
Hoe onwerkelijk het verhaal ook zou zijn in de realiteit, zo goed is het in deze film. Je zit er meteen helemaal in, al zou de aanloop naar de games misschien iets korter mogen. Mooie decors en goede acteurs. Al kun je de uitkomst van het spel wel een beetje gokken, toch is hij net iets anders dan je verwacht.
Anoniem
Geen specifieke verwachtingen vooraf bij de film. Het idee en de moraal achter het verhaal begrijp ik, maar het kwam naar mij idee niet sterk genoeg over. De aanloop naar waar het echt om draaide was goed, maar daar waar het echt om draaide verdiende meer. Al met al wel een aardige film, mooie set en het acteerwerk was ook best ok.
Ingrid
Ik had geen verwachtingen van deze film, de verhaallijn leek me erg bizar, maar deze bleek zeer goed in elkaar gezet. De opbouw van de film is erg goed, al vind ik de aanloop naar de daadwerkelijke 'games' wat lang in vergelijking tot het middenstuk en einde van de film. De acteurs waren voor mij onbekend, maar zijn erg goed gebleken. Hoewel het een bizar verhaal is, is het erg mooi verfilmd.
Hans
Als je het verhaaltje zo leest lijkt het misschien niet veel, maar laat je niet afschrikken, het is erg goed gedaan! Ook leuk om Woody Harrelson weer in een bijrol te zien, tof als meestal. Een ruim eerste deel om de voorgeschiedenis van the game te belichten en een paar hoofdrolspelers te introduceren. Ook wordt de tamelijk decadente samenleving van de elite getoond. Het tweede deel toont het verloop van the game, en de tamelijk gemene trucjes van de leiding. Ook wat ruimte voor verassing en romantiek. Ziet er goed uit, zitten leuke vondsten in, al met al een heel vermakelijke en interessante film.
Minka
Deze film is een beetje vergezocht, een spelshow waarin 24 mensen in een digitale spelshowwereld worden neergezet en er maar 1 winnaar kan zijn, doel is dus de rest te vermoorden. De film had gelukkig niets weg van een thriller, het strijdelement en de spanning werden voornamelijk goed weggezet! De film duurde 2 uur en was vrij langzaam, maar goed! We hebben geen moment weggekeken van het scherm. Het einde is voorspelbaar, helaas daarna ook snel afgelopen, het happy-end had wel wat uitgebreider gemogen. Het idee van de spelshow is ziek, maar de film viel alles mee, spannend maar niet te gedetailleerde moorden.
Marida
Ik wist absoluut niet wat te verwachten bij deze film. De voorfilmpjes spraken mij nooit zo aan maar de goede reviews deden mij besluiten de film toch te huren. En het is inderdaad een geweldige film. Het blijft een beklemmend thema: kinderen die kinderen vermoorden, maar de film wist de balans toch op de juiste manier te vinden. Daardoor werd de film niet gruwelijk. Dit wordt de eerste 10 die ik aan een film geef hier op meJane.com.
Toine
Van deze film wist ik niet goed wat te verwachten. Vanwege alle media aandacht toch besloten deze te zien. Hij is zeker niet tegengevallen. Het personage Katniss blijft gedurende de film boeien. Spannend verhaal en zet je ook aan tot nadenken over 'wat als dit in het echt zou spelen'. Enge gedachte.
Anoniem
Geweldige film! Mensen die The Game met Michael Douglas hebben gezien en leuk vonden, gaan deze film ook zeker waarderen. Klein beetje fictie door de ietwat futuristische omgeving, maar zeker niet storend! Het is een film die makkelijk wegkijkt en niet te bloederig en luguber is. Toch is er op sommige momenten spanning waardoor de boeiend blijft!
Claudia
Ik vond dit een erg mooie film. Al gezien in de bioscoop, maar kon echt niet wachten de film opnieuw te zien. Voornamelijk door de strijd tussen goed en slecht. Ook het feit dat de hoofdpersoon goed bleef in tijden dat ze het slechte pad op kon. Erg mooie film. Zeker een aanrader! Ook geschikt voor de hele familie.
Martin
Een erg mooie en spannende film. Echt een aanrader! We hebben voor de eerste keer een film gehuurd via meJane.com. Gelijk hadden we de juiste film te pakken. We gaan zeker vaker kijken, nu we weten hoe het werkt.
Jitteke
Prachtige decors en kostuums, die de verschillen tussen arm en rijk moeten benadrukken. De film volgt het boek in grote lijnen maar met name het einde was in de film iets te kort en veel minder gruwelijk. Prettig dat zo'n bloederig verhaal hier ook niet te zoet is verfilmd. Geen film voor kinderen vind ik, maar wel van begin tot einde pakkend.
Bart
Ook zonder het boek te hebben gelezen is het verhaal prima te volgen. De eerste anderhalf uur vlogen voorbij. Mooie beelden, redelijk uitgediepte personages en volop spanning en emotie. Geen moment heb je het idee naar iets ongeloofwaardigs te kijken. Beeld je de combinatie in van gladiatorengevechten, Big Brother en expeditie Robinson en voeg daar de discutabele rol van politieke macht en mediahypes aan toe, en je bevindt je middenin in The Hunger Games. Op voorhand een waanzinnig plot en gezien de beperkingen van de cinema als verfilming goed geslaagd!
Fred
Spannend en goed uitgewerkt verhaal met onverwachte wendingen. De hoofdrolspeelster, die ook in de Twilight serie meedoet, is erg overtuigend in deze film.
Jammer dat aan het eind het verhaal een beetje inzakt en het einde is wel enigszins voorspelbaar. Over het geheel wel zeker de moeite waard om te zien.
Ludo
Deze film is een aanrader m.b.t. acteerwerk en verhaallijn. Ik mis enige humor in deze prent. Daardoor wordt deze 2 uur durende film op het eind enigszins langdradig en met momenten voorspelbaar.
Kevin
Veel mensen zullen naast deze film ook het boek hebben gelezen of gaan lezen. Zoals gebruikelijk is de film een stuk minder gedetailleerd dan het boek, wat logisch is dmv de beschikbare tijd in een film tov een boek van 450 pagina's.

Daarentegen heb je niet het idee dat je heel veel mist in de film, wat een compliment is naar de makers.

De hoofdrol van Katniss wordt redelijk vertolkt, maar je krijgt niet het idee in het personage te worden gezogen. Dit heeft deels met het personage zelf te maken, maar toch ook met de vertolking.

Door de geweldige effects en de sterke verhaallijn is het een meer dan goede film.
Of je het boek nu wel of niet hebt gelezen, de film moet je zeker kijken!
Richard
Goede film. Spannend en goed verhaal. Alleen vond dat de film op het einde werd afgeraffeld. Leuke lange aanloop naar climax, die daarna snel werd afgerond. Desalniettemin een echte aanrader.
Hicham
Super leuke film. Had niet verwacht dat het verhaal zo goed zou zijn. De acties zijn ook goed en daarnaast genoten van begin tot einde. Niet een normale actiefilm. Eindelijk eens een keer weer wat anders!
Anne-Marie
Ik vond het echt een superleuke film! Mooi verhaal en vele spannende stukjes. Dit is de eerste film waarvan ik vond dat hij bijna even goed was als het boek. Wat een stoer personage is Katniss. Vanaf het moment dat ze zich aanbiedt als vrijwillger ben ik fan van haar! Iris
Bas
Leuke, vermakelijke, spannende film. Mooi gemaakt en de spelen zijn zeer spannend en meeslepend. Jammer alleen, dat de karakters (zoals wel vaker) niet zo goed uitkomen, zoals in de boeken, wat het verhaal soms wat vlak maakt.
Natasja
Een boeiende film om met het gezin naar te kijken. In het begin is het nog niet echt boeiend, maar naarmate de film verder gaat kom je steeds meer in de film. Vooral het gedeelte in het bos is toch wel mijn favoriet, omdat het daar ook pas spannend begint te worden. In ieder geval een goeie actie om in ieder geval een keer gezien te hebben.
Elize
Ik vond een heel erg leuke film, in het begin is het verhaal een beetje onduidelijk maar de opbouw van het verhaal is erg goed. Het is goed geacteerd en verrassend slim geregisseerd. Het verhaal krijgt een speciale wending waardoor het steeds de spanning er in houdt, voor degene die benieuwd is zou ik zeggen... kijken!
Anoniem
Goeie plot, prachtige actrice
René
Ik vond het een fantastische film! Jammer dat ik hem gemist heb op het grote witte doek. Het is inderdaad een film die je vanaf het begin boeit. Had eerst mijn twijfels om hem te gaan kijken, maar het betreft uiteindelijk een goede film die je gezien moet hebben. Jammer dat de rol van D. Sutherland wat miniem was voor zo'n grote acteur. Woody Harrelson had een goede rol, genot om naar te kijken. De actie was wat mij betreft goed gedoseerd. Personages hadden wel wat meer uitgediept mogen worden. Al met al een toppertje! Hopen dat deel twee geen standaard opvolger wordt!
Anoniem
De film laat een werkelijkheid zien die vrij dicht bij de huidige wereld zou kunnen liggen. Het verhaal houdt je de hele film door geboeid. De acteurs zijn (nog) niet erg bekend, maar van velen gaan we zeker meer horen. Deel 2 is inmiddels in de maak, ben benieuwd naar dit verhaal.
Yk
Ik heb het boek niet gelezen, maar de film op zich is een aardige film a la Twilight. Fantasiefilm met tienerliefde als thema. Het plot zit redelijk goed in elkaar en je blijft zitten van begin tot eind. In het begin is het lastig begrijpen waar het over gaat, maar dat wordt in de loop van de film wel duidelijk. Als je het boek hebt gelezen is het denk ik wel leuker om te kijken. Maar als je het nog niet gelezen hebt is het ook te begrijpen.
Verder komt er aardig wat geweld voorbij, zou er eerder een 16+ film van maken. Zou er ook een deel 2 uitkomen van de film? Denk dat deze film een vervolg gaat krijgen.
Andre
Vond het een lekkere onderuitkijkfilm. Goede acties, goed verhaal, normale acteurs en niet overdreven. Een beetje onwaarheid, maar dat mag wel. Conclusie: een toppertje.
Amber
Net als Rivella; een beetje vreemd maar wel te pruimen. Geen hoogvlieger, maar een apart, beetje vreemd modern sprookje. Tot aan de helft van de film verloopt het verhaal traag, dan komt eindelijk waar het om draait. Er had wat mij betreft wat meer actie in mogen zitten.
Anoniem
Fijne film, mooie beelden, niet overdreven en vooral niet te lang van dezelfde acties en ook nog een beetje romantiek. Heb het boek niet gelezen, maar de film is lekker. Zelfs het begin vond ik al spannend. Als je van spanning houdt kun je deze film eigenlijk niet missen.
Anoniem
The Hunger Games weet niet goed wat voor film het wil zijn. Dystopische toekomstvisie, zoals 1984? Daarvoor is de futuristische maatschappij niet goed genoeg uitgewerkt. Een verkenning van menselijk gedrag onder uitzonderlijke omstandigheden? Dan hadden de karakters wel wat meer diepgang mogen krijgen? Een voortrazende actie-thriller? Daarvoor zijn de actiescènes te conventioneel, en - vooral - liggen ze te ver uit elkaar.
Hoewel redelijk goed geacteerd door de jonge cast, en stijlvol geschoten (fraai off-the-shoulder camerawerk) lijdt The Hunger Games onder hetzelfde euvel als de latere Harry Potter films: er gebeurt zoveel in de boeken dat er keuzes moeten worden gemaakt in wat de film kan laten zien. En daar lijdt het verhaal onder, zelfs als je bijna 2,5 uur de tijd neemt. Dus uiteindelijk onbevredigend, er had meer ingezeten. Maar Donald Sutherland als enge heerser is raak getroffen. Toch een zeventje...
Sarah
Het is zeker geen slechte film, maar had er wel meer van verwacht. Soms loopt het verhaal wat stroef en is er even niets meer aan. Ik heb geen spijt dat ik hem gekeken hebben, maar hem kopen zou ik nooit doen. Ben blij dat ik hem toch ook niet in cinema ben gaan zien. In ieder geval, een leuke film maar geen topper.
Rob
Na het bekijken van de trailer leek mij het een leuke film, daardoor had ik besloten om de film te gaan kijken. En daar heb ik totaal geen spijt van. Een zeer goede en spannende film. Ook het feit dat er sprake is van een futuristische setting vind ik echt een toevoeging. Dit is één van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien en kan deze dus ook echt aan iedereen aanraden.

Als laatste wil ik nog zeggen dat in vergelijking met andere filmseries and boekverfilmingen zoals Harry Potter en Twilight, dat ik deze film veel mooier en spannender vind om te kijken.

Kortom, een hele mooie film die iedereen een keer gezien moet hebben.
Anoniem
Een bizar goede film! Lekker origineel. Bij sommige films vind je het jammer wanneer hij afgelopen is, deze is daar dus 1 van. Ik heb de hele film op het puntje van mijn stoel gezeten. Je moet wel een liefhebber zijn van science fiction om deze film te kunnen waarderen. Hij deed mij af en toe aan de Harry Potter films denken. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende delen uitkomen!
Marion
Echt een superfilm!
Anoniem
Wat een superfilm, wat een steengoed bedacht verhaal! Ik heb mij geen minuut verveeld en achteraf had ik echt zoiets van; wauw..... dit is één van de beste films die ik ooit heb gezien. Er wordt buitengewoon goed geacteerd, zeker door de hoofdrolspeelster en alles er omheen vind ik steengoed in elkaar gezet. Ik heb mij geen minuut verveeld tijdens deze film en ik hoop van harte dat er snel een deel 2 komt. Ik zeg; deze film moet je gezien hebben! Cijfer; 10!
Rogier
Goede film! Heeft wel wat weg van Battle Royal.
Aanrader!
Harry
Ik heb het boek niet gelezen en zal dat ook niet doen na het zien van dit toch wel trage verhaal. De trailer belooft veel spektakel en dat valt voor mij erg tegen. Mooie hoofdrol neergezet door Katniss en voor haar leeftijd gaaf acteerwerk. leuke rol voor Woody Harrelson, beetje excentriek maar dat past erg goed bij hem. Verder gave muziek en high tech snufjes in de film... maar is er nog opstand in district 12?? Wordt vervolgd.... Voor de commercie.
Anoniem
Topfilm, kan niet wachten op het vervolg. Voor de mensen die het boek hebben gelezen, het verhaal loopt in de film een stuk sneller en je hebt het gevoel dat er wat mist. Toch zeker een aanrader en een mooi deel om op verder te gaan. Benieuwd naar deel 2!
Anoniem
Goede film, spannende wendingen en goed opgebouwd. Gaat wel wat snel allemaal. Voor diegene die het boek hebben gelezen, zal deze film tegenvallen. Veel aspecten van het boek zie je niet terug in de film of maar erg kort. De film op zichzelf is vermakelijk en behoort zeker tot een topfilm. Goed geacteerd door Jennifer Lawrence, haar rol is heel mooi in deze film. Al met al een goede film en special effects. Voor degene die houden van fantasy/adventure films, is dit een lust om naar te kijken! Een 7.
ans
Ik heb niet snel dat ik helemaal enthousiast ben over een film, maar deze film is super... De film neemt je mee in een spannend verhaal en je wordt er letterlijk in mee getrokken. Ik kijk uit naar deel 2! Deze film geef ik zeker een 10, het is absoluut het proberen waard.
johan
Lang geleden dat ik zo'n prachtige film had gezien. Spanning van begin tot het einde, toegevoegd met de romantiek en zelfs de leuke grapjes, maken van Hunger Games een echte TOPfilm!
Anoniem
Zeker wel een vermakelijke film, maar ook niet meer dan dat. Het verhaal had wat mij betreft wat aangrijpender gemogen, door bijvoorbeeld de personages wat beter neer te zetten. Buiten dat is het best wel een lekkere film om weg te kijken.
Anoniem
Het kan dan wel zijn dat heel wat boeken het waard zijn om verfilmd te worden, dat wil nog niet zeggen dat het gelijk een topper gaat worden. Ik weet wel dat Donald Sutherland het niet verdient om in dit soort films te spelen. Ik vond het een beetje houterige film. Liep niet echt soepel allemaal en de hoofdrolspelers uit het district 12 zijn redelijke B-acteurs. Vooral de hoofdrolspeelster was af en toe een vervelende zeurpiet. De schaarse special effects brachten me nu ook niet echt in extase. De wilde honden waren helemaal om zielig van te worden. De BBC maakt dit soort halve gare jeugdfilms aan de lopende band. Het gekke aan deze film is dat hij wel weet te boeien. Hier had veel meer uit gehaald kunnen worden.
Sarah
Ik vind de film heel goed. Ik kijk liever de films dan de boeken te lezen, maar van deze film heb ik het boek toch gelezen. Iedereen zegt dat het boek beter is dan de film, maar ik vond het boek even goed als de film en ik hoop dat het tweede deel rap uitkomt, want ik zou niet kunnen wachten.
mario
Ok. 'k Heb de trilogie gelezen. Lichte lectuur voor het slapengaan. Jeugdige bloeddorstigheid. Helaas tempert deze film dat stuk toch naar puriteinse normen. Voor de rest wordt het verhaal prima gevolgd, en ik begrijp waarom de makers van Battle Royal er moeilijk over deden. Daartegenover, het is een klassieker qua verhaal. En velen hebben er een slecht afkooksel van verfilmd. Dit is 1 van de weinigen die het wel prima brachten. Romantiek met een economisch tintje, rauwe realiteit overgoten met een futuristisch sausje. Ik moet toegeven, de zalfjes zijn spectaculair. Prima filmpje. Als de 2 vervolgen van't zelfde kaliber zijn, zou het wel eens een trilogie in mijn digitale videotheek kunnen worden.
Anoniem
The Hunger Games van Suzanne Collins is wederom een populaire (kinder)boekenreeks dat het na o.a. 'Harry Potter' en 'Twilight' verdiende om verfilmd te worden. Blijkbaar hadden de makers er zelfs zoveel vertrouwen in, dat tijdens de opnames van deze film het vervolg 'Catching Fire' al in productie werd genomen! Een redelijk aantal bekende gezichten dragen er ook zeker aan bij dat deze film zo aanspreekt. Goede, spannende actiescènes, afgewisseld met de nodige drama, zorgen ervoor dat deze film tot het eind blijft boeien. Het verhaal deed mij stiekem toch een beetje denken aan de 'The Running Man' uit 1987 met Arnold Schwarzenegger, naar een boek van Stephen King. Natuurlijk spreekt deze "gepimpte" versie wel iets meer tot de verbeelding (van tegenwoordig). In ieder geval is 'The Hunger Games' een aanrader!
Nicole
Ik heb lang gewacht op deze film, had er al van alles over gehoord, ik had daardoor ook hoge verwachtingen! Deze film The hunger Games heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan, wat een geweldige film en een ruig en apart verhaal. De special en visual effects in deze film zijn echt schitterend. Jennifer Lawrence (hoofdrol als Katniss Everdeen) sprong er zeker bovenuit en stal de show. Ze zette een prachtig personage neer. Verder vond ik de film erg indrukwekkend en verrassend. The Hunger Games is een Amerikaanse science fiction film, gebaseerd op het boek van schrijfster Suzanne Collins, de film ging op 21 maart 2012 in première. Er komt ook een tweede film met de titel Catching Fire, die momenteel al in productie is. Al met al vond ik het echt een keigoede film en alles klopte: de soundtracks, de cast, de kostuums, de set etc. Zal deze film ook zeker aanraden bij familie en vrienden. Verheug me al op de tweede film!!
Twan
Wat een gaaf verhaal, best redelijk spannend met goede acteurs. Mooie omgevingsbeelden en een duidelijk te volgen plot. Mooie rol van de hoofdrolspelers en let op Lenny Kravitz.
loading