A-X-L (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van de stoere cross motorrijder Miles verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt....
A-X-L

A-X-L

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 35 min

Het leven van de stoere cross motorrijder Miles verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles' crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A-X-L aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Miles ontdekt per ongeluk AXL, een robothond eigenlijk bedoeld als wapen voor het leger. De hond raakt bevriend met Miles en leert steeds meer over mensen en moraal, wordt hij ontdekt door zijn ontwikkelaar. Deze heeft geen goede bedoelingen met AXL. Hele leuke tech/actiefilm, met superleuke film. Een hele leuke einde, kijken waard.
loading