Doom: Annihilation (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het...
Doom: Annihilation

Doom: Annihilation

Horror
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 33 min

Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het universum kan teleporteren. Hun vondst - ingehaald als de grootste ontdekking aller tijden - blijkt echter een helpoort waardoor demonische zielenstelers dood en vernieling komen zaaien. De laatste hoop van de mensheid berust nu op Luitenant Joan Dark en haar elite-eenheid Mariniers.

Hel Poort Duistere sfeer Claustrofobisch Sciencefiction Donkere gangen Toekomstig Mars Marsbasis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Filip
Aangenaam verrast met deze remake van Doom. Ofschoon dit eigenlijk een B-film is met een beperkt budget is deze versie beter dan de Hollywood versie. Verwacht wel geen top special effects en acteerprestaties, maar het verhaal en de actie zijn zeker ok. Ook vele inside verwijzingen naar de games. Echt een film voor de fans.
loading