Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie afgrijselijk misvormde mutanten richten in een afgelegen ziekenhuis diep in de wildernis van...
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Actie Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Drie afgrijselijk misvormde mutanten richten in een afgelegen ziekenhuis diep in de wildernis van West Virginia een meedogenloos bloedbad aan. Tientallen jaren later besluipt deze familie bloeddorstige kannibalen een nieuwe prooi: een groep jonge skiërs die vast zitten vanwege een sneeuwstorm. De verlaten ziekenhuisafdelingen veranderen al gauw in een slagveld wanneer de angstige slachtoffers worden geconfronteerd met een huiveringwekkende keuze: terugvechten of sterven.

Geweld Spannend Bloederig Overlevingsthriller Gore effecten 2000s Psychiatrisch ziekenhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Wie echt van een goede enge bloederige horrorfilm houdt, zal met deze film Wrong Turn 4 in z'n nopjes zijn. Het verhaal gaat over een kliniek voor geestelijk zieken en misvormde mensen, drie van deze patienten, drie (inteelt) broers en kannibalen ontsnappen en nemen de hele kliniek over, jaren later nemen een groep vrienden de verkeerde afslag en door een hevige sneeuwstorm komen zij bij deze kliniek terecht en zijn genoodzaakt om daar een nacht te schuilen, onwetend dat er drie losgeslagen broers rondspoken. De groep vrienden doen er alles aan om te overleven en moeten hun eigen grenzen verleggen. Je moet echt een ijzeren maag hebben om deze film te kijken, en zitten nl. echte misselijkmakende fragmenten in deze film, maar hij is wel ontzettend spannend, super gefilmd en de acteur zijn geweldig. Ik zelf vond deze film helemaal te gek als horror-fan.

Reviews

Anoniem
Alweer het 4e deel in de reeks. Deel 1 en 2 vond ik geweldig. Deel 3 was ook nog leuk maar deze vind ik wel de slechtste van de 4. Je kan rustig even een plas-pauze houden of een kop koffie zetten zonder te pauzeren, je mist er niets aan. Hij is bovenal ook erg voorspelbaar en de acteerprestaties waren in dit deel ook niet super. De enige pluspunten zijn de make-up. De mutanten zijn weer erg leuk neer gezet. Ach voor een avondje horror is hij wel lachen, maar je moet er niet te veel van verwachten. Al met al een 7.
Anita
Supercoole film, ik had verwacht dat na vier delen het wel een beetje zou verzwakken maar niets is minder waar. Wat een goede film, goed uitgewerkt allemaal en lekker veel schokkende beelden. Een goede film als je van veel bloed en kannibalisme houdt en lekker veel spanning. Anderhalf uur lang actie en veel bloed. Top
hans
Ik heb deel 1 gezien en die vond ik super, maar dit is dus echt 3 keer niks, alles is veel te voorspelbaar. Jammer...
Anoniem
Ik vond het wel een vermakelijke film. Vooral als je denkt een leuk weekend weg met vrienden en een van de vrienden een verkeerde afslag neemt. Dan wordt het een overlevingsweekend. Er zitten wel smerige scènes in, maar niet echt misselijkmakend. De make-up vond ik gaaf gedaan van de mismaakte monsters. Ik vond het geen weggegooid geld. Een 7
Alexander
Deze bij momenten erg gewelddadige prent is bijzonder zwak en ongeloofwaardig. De intro probeert te verwijzen naar o.a. "A Clockwork Orange" (vb.: de combinatie van folterscènes met vrolijke klassieke muziek), maar maakt vooral meteen duidelijk dat de acteurs erg belabberd zijn, dat het scenario niet deugt en dat de film waarschijnlijk goedkoop wordt. De eerste 40 minuten die dan volgen, zijn onwaarschijnlijk saai, tergend langdradig en zeer voorspelbaar. De personages zijn oninteressant en gedragen zich kinderlijk. Het acteren is zeer zwak en soms storend over-the-top. De dialogen zijn uitermate pover, onrealistisch en oninteressant. De trucages en de make-up-effecten zien er ouderwets uit (jaren '70). De naakt- en sexscènes zijn compleet overbodig. Ongeveer in de helft van de film, verschijnen de kannibalistische moordenaars dan eindelijk ten tonele en stijgt het tempo een beetje. Maar toch helpt dit niet om de film te redden. De creaturen zien er lachwekkend uit en gedragen zich bijzonder ridicuul. De actiescènes zijn ongewild grappig en zelfs bijna hilarisch. Nergens wordt het echt spannend of angstaanjagend. Je zit als kijker constant te denken: dat het uitmoorden maar snel opschiet, des te sneller is deze vreselijke film gedaan. Wat een draak van een film! Af te raden!!
loading