Doom Annihilation: Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het universum kan teleporteren. Hun vondst - ingehaald als de grootste ontdekking aller tijden - blijkt echter een helpoort waardoor demonische zielenstelers dood en vernieling komen zaaien. De laatste hoop van de mensheid berust nu op Luitenant Joan Dark en haar elite-eenheid Mariniers.
×
Doom Annihilation
Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het universum kan teleporteren. Hun vondst - ingehaald als de grootste ontdekking aller tijden - blijkt echter een helpoort waardoor demonische zielenstelers dood en vernieling komen zaaien. De laatste hoop van de mensheid berust nu op Luitenant Joan Dark en haar elite-eenheid Mariniers.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Doom Annihilation
Geschreven door: Filip
   31-10-2019
Aangenaam verrast met deze remake van Doom. Ofschoon dit eigenlijk een B-film is met een beperkt budget is deze versie beter dan de Hollywood versie. Verwacht wel geen top special effects en acteerprestaties, maar het verhaal en de actie zijn zeker ok. Ook vele inside verwijzingen naar de games. Echt een film voor de fans.
Schrijf zelf een review