Bride Wars (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Liv en Emma zijn al jaren beste vriendinnen en gaan voor elkaar door het vuur. Beiden hebben ze hun huwelijksdag tot in...
Bride Wars

Bride Wars

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 25 min

Liv en Emma zijn al jaren beste vriendinnen en gaan voor elkaar door het vuur. Beiden hebben ze hun huwelijksdag tot in de kleinste details geregeld. Een fout van de weddingplanner zorgt echter voor een probleem; hun bruiloften vallen op dezelfde dag. Liv, Emma en hun levenslange vriendschap ondergaan de ultieme test. Geen van beiden zijn bereid om hun locatie of datum aan te passen; wat uitgroeit tot een regelrechte oorlog!

Bruiloftskomedie Hartverwarmend Humoristisch Vriendschap Bruiloftsjurken Modern tijdperk New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Ellen
Heel leuke film. Kate Hudson en Anne Hathaway acteren voortreffelijk, maar we zijn niets minder gewoon. Een absolute aanrader.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Stefano
Het is wel een leuke en gezellige zogenaamde chick flick. Het zijn 2 meiden die van kids af aan al BFF's zijn en je weet eigenlijk ook al van te voren dat dit uiteindelijk ook nooit zal veranderen. Maar dit neemt niet weg dat dit een leuke film is voor op een luie zondagmiddag. Het is geen Oscar winnaar, maar dat hoeft ook niet om īm lekker weg te kunnen kijken. Dus ik geef een 7.
loading