About Time (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge advocaat Tim Lake krijgt van zijn vader te horen dat de mannen in zijn familie over de bijzondere gave van...
About Time

About Time

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 58 min

De jonge advocaat Tim Lake krijgt van zijn vader te horen dat de mannen in zijn familie over de bijzondere gave van tijdreizen beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Al snel blijkt dat het krijgen van een vriendin via tijdreizen net zo moeilijk is als voor normale mannen zonder gave.

Advocaat carrière Feel-good Tijdreizen Intieme momenten Moderne tijd Cornwall

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Een heerlijke film met een lach en een traan! Zeker een 9!

Reviews

Anoniem
Deze film was op zich wel leuk, alleen iets te langdradig in het verhaal. De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over de bijzondere gave van tijdreizen beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Al snel blijkt dat het krijgen van een vriendin via tijdreizen net zo moeilijk is als voor normale mannen zonder gave.
Anoniem
I did not like it. Too slow.
Anoniem
Een fijne mooie film.
Anoniem
Elk (hoofd)personage in deze film komt zo prachtig tot zijn recht in eigen stijl, humor en karakter, draagt de film ver! Mooi.
Emile
Zeker kijken een dikke 10...
Gerwin
Geweldig leuke grappige film, ideaal voor een romantische Valentijn-avond! Eigenlijk zijn alle films met Bill Nighy gewoon goed.
Gert Jan
Ontroerend, herkenbaar, gewoon een mooie film
loading