Hitch: Alex Hitchens, kortweg Hitch, werkt als 'dating doctor' met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar te koppelen en heeft al vele mannen geholpen om de vrouw van hun dromen voor zich te winnen. Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert, die een oogje heeft op de adembenemende Allegra Cole. Allegra wordt echter overal gevolgd door de mooie en slimme roddeljournaliste Sara, die maar wat graag via Allegra en Albert achter de identiteit van de 'dating doctor' van New York wil komen. Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet ontmaskerd worden.
×
Hitch
Alex Hitchens, kortweg Hitch, werkt als 'dating doctor' met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar te koppelen en heeft al vele mannen geholpen om de vrouw van hun dromen voor zich te winnen. Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert, die een oogje heeft op de adembenemende Allegra Cole. Allegra wordt echter overal gevolgd door de mooie en slimme roddeljournaliste Sara, die maar wat graag via Allegra en Albert achter de identiteit van de 'dating doctor' van New York wil komen. Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet ontmaskerd worden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (22)Hitch
Geschreven door: Rene
   30-07-2013
Een van de meest leuke komedies van de laatste jaren. Een echte feel good movie. Je kunt de film blijven kijken, zonder dat deze gaat vervelen. Will Smith speelt een superrol en Eva Mendez, ja Eva Mendez, mag er gewoon zijn en is een lust voor het oog. De verschillende verhaallijnen maken het leuk en boeiend om naar te kijken. Het aantal hilarische momenten is niet op één hand te tellen. En op het eind lukt het echt niet meer om stil te blijven zitten. Een echte aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   22-07-2013
Superleuke film voor alle leeftijden.
Geschreven door: Jannie
   08-07-2013
Heb zelf deze film al aantal jaren terug een keertje op tv gezien en afgelopen vrijdag heb ik deze samen gekeken met mijn vriend. Het is en blijft een leuke film. Will Smith is ook echt een goede acteur. Ik raad deze film ook zeker aan aan anderen. Het leukste stukje vind ik nog altijd dat dansen. Wij lagen echt in een deuk.
Geschreven door: sjoerd
   28-08-2012
Een geweldige film met even geweldige acteurs. Een leuk verhaal dat je echt bereikt. In het begin had ik zoiets van: 'het is wel leuk maar niet speciaal', maar naarmate de film vordert wordt je steeds meer meegenomen in het verhaal en de emoties van de spelers. Uiteindelijk een goed verhaal met een einde dat ik niet had verwacht, maar zeker wel goed was. Dit is zeker het kijken waard en niet alleen omdat het een 1 Euro Toppertje is! Zowel met z'n tweetjes als met de hele familie, een leuke avond is gegarandeerd!
Geschreven door: mario
   27-08-2012
Breinloos entertainment, ideaal om met je liefje lekker in de bank te kruipen op een rustige avond. Als je het af wil maken, zorg voor een roosje ergens. Het verhaal is wel goed gevonden, de acteurs prima gekozen en de feelgood factor is hoog. Het is niet een film die ik had gehuurd indien het geen €1 topper had geweest, maar da's zonde. 'k Had deze gerust willen kijken in de bioscoop met mijn vrouwtje.
Geschreven door: Anoniem
   25-08-2012
'Hitch' is een degelijke romantische komedie. Will Smith zet een goede rol neer als Alex Hitchens aka 'Hitch', de gespecialiseerde adviseur in eerste indrukken. Weliswaar speelt Smith 'Hitch' precies zoals we hem eigenlijk al uit vrijwel het grootste deel van zijn carriere kennen: 'De Charmante Komiek'. Eva Mendes overtuigt ook wel in haar rol: 'De Charmante Schone'. Eigenlijk om dezelfde reden als Smith. Voor Mendes is dit immers ook reeds een 'geoefende' rol. De derde 'leading character' in deze film is Kevin James (oa bekend van 'King of Queens'). Maar ook James speelt een voor hem niet onbekende rol: 'De Charmante (dikke) Sul'. Al met al een standaard, twee uur durende, gelikte HollywoodRomCom die precies dat doet waarvoor 'ie gemaakt is; entertainen.
Geschreven door: Mona
   28-02-2012
Op basis van de reviews hier hebben we deze film uitgezocht en dat is zeker niet tegengevallen. Een lekkere niets aan de hand film met goede dialogen. Will Smith is erg sterk in deze film. Het einde is niet heel verrassend maar ook niet zo slap dat het een tegenvaller is.
Geschreven door: Anoniem
   20-09-2011
Ja... Dit is een échte RomCom zoals die moet zijn: Scherpe dialogen, intelligent en af en toe hilarisch. Zo'n film maakt je avond goed. En Wil Smith is een koning.
Geschreven door: Anoniem
   17-09-2011
Feel good top notch! De accountant die een filmster wil daten benadert de love doctor en - goed als mr Hitch natuurlijk is - lukt hem dat ook. Hoe de twee verhalen van de klant van mr Hitch en hij bij elkaar komen is werkelijk geniaal. Liefde heeft soms z'n bizar grappige kanten en deze film toont er weer een paar. Plezant!
Geschreven door: Erik
   04-09-2011
Erg leuke film! Het gaat over de ervaringen die iedereen meemaakt op het pad van de liefde. Will helpt als 'love doctor' de wat minder zekere in het binnenhalen van de mest onmogelijk liefdes. Hij heeft succes na succes, maar loopt daarbij zelf en blauwtje. Will Smith op zijn best.
Geschreven door: Michèle
   19-08-2011
Zo een leuke film. Lekker vlot met een grappige Will Smith. Erg genoten!
Geschreven door: Twan
   29-07-2011
Als fan van Will Smith, kan ik iedereen die wil lachen deze film aanbevelen!
Geschreven door: Mila
   25-07-2011
Lekkere film die je zeker gezien moet hebben. Hilarisch door o.a. de klunzigheid van Kevin James en de arrogantie van Will Smith. Zeker een aanrader.
Geschreven door: judith
   23-07-2011
Wat hier al staat bij iedereen: zeer leuke ontspannende film. Leuke verhaallijn met humor erin. Ik ben zelf niet zo fan van Kevin James, maar hier brengt hij de film wel naar een hoger punt.
Geschreven door: Mieke
   19-07-2011
Heel erg leuk! Ik had hem al eens gezien, maar hij blijft leuk! Vol, leuke grappige, gekke en soms gênante scenes. Kortom, een leuke film voor een relaxed avondje!
Geschreven door: Sabine
   14-07-2011
Heerlijk, leuk, luchtig, lach, traan. Fijne Will Smith in beeld, echt wel hele leuke film die je avondje fijner maakt.
Geschreven door: Carien
   12-07-2011
Een film met absoluut leuke humor en heerlijke romantiek. Leuk thema, gekke scènes. Goede spelers maken de film tot een komedie die absoluut niet flauw of voorspelbaar is. Erg leuk voor een avondje achterover hangen en genieten.
Geschreven door: Cobie
   27-05-2011
Een grappige film. Veel tegenstellingen tussen de personages. Dit maakt de film interessant. Een leuke plot. En een goed einde.
Geschreven door: Marley
   25-05-2011
Erg interessante film. Persoonlijk houd ik mijn concentratie bij, omdat er veel verschillende momenten inzitten. Daarbij bedoel ik ook de emoties! Het is af en toe verdrietig, vrolijk, verliefd, grappig! Ik zou hem zo nog een keer bekijken! Een aanrader.
Geschreven door: A.T.H.
   15-05-2011
Wat een leuke film. Een goed verhaal en leuke spelers. Een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   12-03-2011
We hebben de film gekozen omdat Will Smith mee deed. En dat bleek een goede keuze. We hebben enorm gelachen. De film heeft wel iets romantisch, maar dan vooral om SAMEN heel hard te lachen. Kortom: geschikt om een avondje lekker te lachen.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Een swingende avond vol humor en romantiek. Top spelers. Enorm leuk verhaal voor een gezellige film kijk plezier. Deze moet je zien echt zo leuk. Je word niet teleurgesteld. kijk zelf maar gewoon.
Schrijf zelf een review
loading