Hitch (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alex Hitchens, kortweg Hitch, werkt als 'dating doctor' met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke...
Hitch

Hitch

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 53 min

Alex Hitchens, kortweg Hitch, werkt als 'dating doctor' met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar te koppelen en heeft al vele mannen geholpen om de vrouw van hun dromen voor zich te winnen. Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert, die een oogje heeft op de adembenemende Allegra Cole. Allegra wordt echter overal gevolgd door de mooie en slimme roddeljournaliste Sara, die maar wat graag via Allegra en Albert achter de identiteit van de 'dating doctor' van New York wil komen. Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet ontmaskerd worden.

Charmante chemie Humoristisch Luchtig Dating doctor Stijlvol New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Mieke
Heel erg leuk! Ik had hem al eens gezien, maar hij blijft leuk! Vol, leuke grappige, gekke en soms gênante scenes. Kortom, een leuke film voor een relaxed avondje!

Reviews

Rene
Een van de meest leuke komedies van de laatste jaren. Een echte feel good movie. Je kunt de film blijven kijken, zonder dat deze gaat vervelen. Will Smith speelt een superrol en Eva Mendez, ja Eva Mendez, mag er gewoon zijn en is een lust voor het oog. De verschillende verhaallijnen maken het leuk en boeiend om naar te kijken. Het aantal hilarische momenten is niet op één hand te tellen. En op het eind lukt het echt niet meer om stil te blijven zitten. Een echte aanrader!
Anoniem
Superleuke film voor alle leeftijden.
Jannie
Heb zelf deze film al aantal jaren terug een keertje op tv gezien en afgelopen vrijdag heb ik deze samen gekeken met mijn vriend. Het is en blijft een leuke film. Will Smith is ook echt een goede acteur. Ik raad deze film ook zeker aan aan anderen. Het leukste stukje vind ik nog altijd dat dansen. Wij lagen echt in een deuk.
sjoerd
Een geweldige film met even geweldige acteurs. Een leuk verhaal dat je echt bereikt. In het begin had ik zoiets van: 'het is wel leuk maar niet speciaal', maar naarmate de film vordert wordt je steeds meer meegenomen in het verhaal en de emoties van de spelers. Uiteindelijk een goed verhaal met een einde dat ik niet had verwacht, maar zeker wel goed was. Dit is zeker het kijken waard en niet alleen omdat het een 1 Euro Toppertje is! Zowel met z'n tweetjes als met de hele familie, een leuke avond is gegarandeerd!
mario
Breinloos entertainment, ideaal om met je liefje lekker in de bank te kruipen op een rustige avond. Als je het af wil maken, zorg voor een roosje ergens. Het verhaal is wel goed gevonden, de acteurs prima gekozen en de feelgood factor is hoog. Het is niet een film die ik had gehuurd indien het geen €1 topper had geweest, maar da's zonde. 'k Had deze gerust willen kijken in de bioscoop met mijn vrouwtje.
Anoniem
'Hitch' is een degelijke romantische komedie. Will Smith zet een goede rol neer als Alex Hitchens aka 'Hitch', de gespecialiseerde adviseur in eerste indrukken. Weliswaar speelt Smith 'Hitch' precies zoals we hem eigenlijk al uit vrijwel het grootste deel van zijn carriere kennen: 'De Charmante Komiek'. Eva Mendes overtuigt ook wel in haar rol: 'De Charmante Schone'. Eigenlijk om dezelfde reden als Smith. Voor Mendes is dit immers ook reeds een 'geoefende' rol. De derde 'leading character' in deze film is Kevin James (oa bekend van 'King of Queens'). Maar ook James speelt een voor hem niet onbekende rol: 'De Charmante (dikke) Sul'. Al met al een standaard, twee uur durende, gelikte HollywoodRomCom die precies dat doet waarvoor 'ie gemaakt is; entertainen.
Mona
Op basis van de reviews hier hebben we deze film uitgezocht en dat is zeker niet tegengevallen. Een lekkere niets aan de hand film met goede dialogen. Will Smith is erg sterk in deze film. Het einde is niet heel verrassend maar ook niet zo slap dat het een tegenvaller is.
Anoniem
Ja... Dit is een échte RomCom zoals die moet zijn: Scherpe dialogen, intelligent en af en toe hilarisch. Zo'n film maakt je avond goed. En Wil Smith is een koning.
Anoniem
Feel good top notch! De accountant die een filmster wil daten benadert de love doctor en - goed als mr Hitch natuurlijk is - lukt hem dat ook. Hoe de twee verhalen van de klant van mr Hitch en hij bij elkaar komen is werkelijk geniaal. Liefde heeft soms z'n bizar grappige kanten en deze film toont er weer een paar. Plezant!
Erik
Erg leuke film! Het gaat over de ervaringen die iedereen meemaakt op het pad van de liefde. Will helpt als 'love doctor' de wat minder zekere in het binnenhalen van de mest onmogelijk liefdes. Hij heeft succes na succes, maar loopt daarbij zelf en blauwtje. Will Smith op zijn best.
Michèle
Zo een leuke film. Lekker vlot met een grappige Will Smith. Erg genoten!
Twan
Als fan van Will Smith, kan ik iedereen die wil lachen deze film aanbevelen!
Mila
Lekkere film die je zeker gezien moet hebben. Hilarisch door o.a. de klunzigheid van Kevin James en de arrogantie van Will Smith. Zeker een aanrader.
judith
Wat hier al staat bij iedereen: zeer leuke ontspannende film. Leuke verhaallijn met humor erin. Ik ben zelf niet zo fan van Kevin James, maar hier brengt hij de film wel naar een hoger punt.
Sabine
Heerlijk, leuk, luchtig, lach, traan. Fijne Will Smith in beeld, echt wel hele leuke film die je avondje fijner maakt.
Carien
Een film met absoluut leuke humor en heerlijke romantiek.
Leuk thema, gekke scènes. Goede spelers maken de film tot een komedie die absoluut niet flauw of voorspelbaar is.
Erg leuk voor een avondje achterover hangen en genieten.
Cobie
Een grappige film. Veel tegenstellingen tussen de personages. Dit maakt de film interessant. Een leuke plot. En een goed einde.
Marley
Erg interessante film. Persoonlijk houd ik mijn concentratie bij, omdat er veel verschillende momenten inzitten. Daarbij bedoel ik ook de emoties! Het is af en toe verdrietig, vrolijk, verliefd, grappig! Ik zou hem zo nog een keer bekijken! Een aanrader.
A.T.H.
Wat een leuke film. Een goed verhaal en leuke spelers. Een aanrader.
Anoniem
We hebben de film gekozen omdat Will Smith mee deed. En dat bleek een goede keuze. We hebben enorm gelachen. De film heeft wel iets romantisch, maar dan vooral om SAMEN heel hard te lachen. Kortom: geschikt om een avondje lekker te lachen.
Anoniem
Een swingende avond vol humor en romantiek. Top spelers. Enorm leuk verhaal voor een gezellige film kijk plezier. Deze moet je zien echt zo leuk. Je word niet teleurgesteld. kijk zelf maar gewoon.
loading