Independence Day (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimteschepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als...
Independence Day

Independence Day

Actie Sciencefiction 8.00
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:1996 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 19 minuten

Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimteschepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de hele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in handen van onverschrokken helden, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (1)

8.00/10.0
9
Nicole
02-10-2020
Heerlijk ouderwets genieten met deze sience fiction uit 1996 van regisseur Roland Emmerich, die ook o.a de films 2012, The patriot, the day after tomorrow, White house down, Midway en Independence day:Resurgence heeft geregisseerd. Leuk om weer eens de jongere versies van de acteurs Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum te zien, die ook de hoofdrol vertolkten. De verhaallijn is goed in elkaar gezet en de special/visual effecten zijn goed. En ja natuurlijk zijn we op vandaag verwend door alle high tech special en visuele effecten, maar zonder maakt het deze film er zeker niet minder om .
loading