The Tourist (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank terecht in een flirterige...
The Tourist

The Tourist

Actie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 39 min

Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank terecht in een flirterige ontmoeting met Elise, een bijzondere vrouw die met opzet zijn pad kruist. Gesitueerd tegen het prachtige decor van wereldsteden Parijs en VenetiŽ ontwikkelt hun stormachtige romance zich in rap tempo, terwijl zij onbedoeld gemanoeuvreerd worden in een dodelijk kat en muisspel.

Avontuur Liefde Achtervolgingen VenetiŽ

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een steengoede film. Van begin tot eind erg spannend en de film heeft een verrassend einde!

Reviews

Anoniem
Het begin van de film was wat eentonig. Gaande de film werd het allemaal wat spannender. Een film met veel bekende namen die hun beste beentje voor zetten. Een film krijgt al extra charme als het VenetitŽ als decor gebruikt. Het slot was zeker verrassend. Het enige nadeel aan de film was, dat de achtervolgingen er wat te dik oplagen. Uiteindelijk was het toch de moeite waard om naar deze film te kijken.
Anoniem
De film is tot op de laatste minuut spannend en dan wordt het pas duidelijk wie welke rol heeft, verrassend!
Hele leuke vermakende film, redelijk snelle film.
Er zitten wel scenes in die fantasievol zijn of die in werkelijkheid niet mogelijk zijn, maar ja, het blijft een film.
jw
The Tourist is echt een typische blockbuster: bekende acteurs, makkelijk verteerbare regie en en een flinterdun verhaal. Van harte aan te raden als je een avondje vermaak wilt voor een wat divers publiek.
Anoniem
Een spannende film met veel humor. Angelina Jolie is weer prachtig om te zien en vervult haar rol met klasse. Johnny Depp eveneens prachtig om te zien. Hij komt in een onverwachte situatie terecht tijdens zijn trip naar ItaliŽ.
Met VenetiŽ op de achtergrond is de sfeer helemaal goed.
De film blijft spannend en leuk tot het einde. Hij hield mij wel echt aan de buis gekluisterd.
Anoniem
Zeer spannende film
Anoniem
De film komt wat moeizaam op gang en kent een aantal trage momenten, maar er zit genoeg spanning en actie in om te blijven boeien. Soms is er een aantal zaken die wat raar verlopen, maar verder in de film zal alles duidelijk worden. Al met al geen topper, maar een prima film!
Rob
Het is een aardige film. Er zit wel vaart in en het wordt niet saai. Leuk dat Timothy Dalton ook een rol heeft. Het eind is toch wel grappig. De locaties Parijs en VenetiŽ doen het altijd goed in een actiefilm.
Guido
Leuke film, ook voor kinderen. Het verhaal is nogal dun en voor het einde heb je de plot al door, maar het verveelt niet. Johhny Depp is goed zoals altijd.
Isabel
De film boeit vanwege het mooie VenetiŽ. Er is totaal geen chemie tussen de hoofdrolspelers en daardoor ongeloofwaardig. Jolie is een plastic pop zonder enige emotie, Depp laat een klein beetje zien van wat hij kan. Onderhoudend, maar casting niet geslaagd.
Cock
The Tourist is een aangename en spannende film om naar te kijken. Angela Jolie is wat te erg op geverfd maar voor een diva ziet ze er nog goed uit. Johnnie Depp speelt zijn rol erg goed. Russische maffiose wat overdreven.
MichŤle
Spannend verhaal, spijtig dat ik de plot al vermoedde voor het einde van de film. Toch heb ik er van genoten. Leuk om met de plot in gedachten de hele film nog eens te overlopen :-)
Jan
Spannende film van begin tot eind. Geen moment verveeld. Deze film is zeker de prijs waard die er voor wordt gevraagd.
Anoniem
Heerlijke film om naar te kijken. Lekker op een zondagavond op de bank. Angelina blijft een innemende mooie vrouw.
Jasper
Aantrekkelijke film om te kijken, ietwat voorspelbaar en clichť.
Julian
Acceptabele film, Johnny Depp is een goede acteur om naar te kijken. Mooie plaatjes van VenetiŽ. Angelina Jolie is af en toe een beetje irritant. Einde is een beetje te verwachten maar toch mooi. Ik had iemand anders ingehuurd dan Jolie, maar het gaat er mee door, een 7.
Anoniem
Het spel van Johnny en Angelina is goed. Het verhaal is inhoudelijk niet super, maar wel onderhoudend. Het is vooral een leuke film als je gezellig op de bank onderuit gezakt een niet zware (waar je al teveel bij moet denken) film wilt kijken.
Anoniem
A-typische Johnny Depp film, omdat Depp dit keer een meer normale rol vertolkt. Daarom wat minder spannend acteerwerk van Depp, maar hij blijft natuurlijk steengoed. Combinatie van Depp en Jolie is oke, maar ook niet heel spannend. Het verhaal is redelijk origineel en vooral het plot op het allerlaatst onverwacht.
Anoniem
Echt een leuke film met een verrassende ontknoping.
Anoniem
Prima film, geen uitblinker maar een goede avondvuller!
Giuseppe
Ik vond het wel een aardige film. Je blijft wel kijken want het heeft wel iets intrigerends, maar het blijft wat voortkabbelen en de echte spanning bleef wat mij betreft uit. Ik moet zeggen dat ik een hogere verwachting had van deze twee acteurs, maar de chemie was er niet tussen Johnny en Angelina. Wat mij betreft niet meer waard dan een 7.
Jacques
Erg vermakelijke film. Angelina en Johnny zijn een mooi stel die je alleen al om hun voorkomen aan de film gekluisterd laten. De draai die uiteindelijk aan het verhaal word gegeven is erg verrassend. Verder een dun verhaal maar de moeite waard. Zou de film eerder als actie/komedie categoriseren dan als thriller.
Roland
Goed opgebouwde suspence thriller, echt leuk om te kijken met soms grappige actiescenes.
Anoniem
Leuke film, zoals verwacht met zulke acteurs. Geen moment verveeld. Goed verhaal met veel leuke momenten. Zeker een film om nog een keer te kijken. We geven een dikke 8 voor deze film.
Anoniem
Gewoon een onderhoudende film met leuke beelden en degelijke acteurs. De achtervolgingsscŤne op het water is veel te logisch (VenetiŽ!), het einde is ook voorspelbaar (dat voel je opeens aankomen) en af en toe tikkeltje 'te', maar voor een regenachtige zondagmiddag goed te doen.
Marcel
Briljante film die vanaf het begin tot het einde boeide met een zeer verrassend plot, doch voor de zeer scherpe kijker dient de vooraankondiging van de ontknoping zich al eerder aan.
A.T.H.
Een lekker spannende film waarnaar je ontspannen kunt kijken.
Hans
Leuke film, tot het einde spannend. Als je goed kijkt zie je een paar verwijzingen. Zo lijkt Angelina Jolie op het bal wel erg veel op Sophia Loren. En de zeemansknopen die Johnny Depp maakt (even heel kort in beeld) verwijzen naar de Pirates. Dit zie je ook hoe hij in een scene over het dak loopt. Heel geestig allemaal.
Astrid
De film komt langzaam op gang. Blijft later wel boeien met een onverwachts einde.
Bart
Leuke film, niet te zwaar. In het begin lijkt de film erg voorspelbaar, maar in de loop van de film begint het verhaal zich goed te ontwikkelen en krijgt het enkele verrassende wendingen.
Anoniem
Als je een Depp of Jolie fan bent, moet je deze film zeker gaan zien! Voor het verhaal moet je het zeker laten. Wat mij betreft niet boeiend, voorspelbaar en on-origineel. Maar goed, waarschijnlijk hou ik niet van dit genre films.
Anoniem
Aparte film met een verrassend einde.
jessica
Brilliant!
Kim
Onverwachte wendingen. Spanning, maar ook erg komisch. Een echte aanrader. VenetiŽ-liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen.
Louke
Wel aardig, maar weinig diepgang. Onrealistisch, budget leek op.
Stefaan
Een geweldige film, vol onverwachte wendingen en de laatste is nog de allergrootste.
Marga
Goede film. Niet echt een actiefilm. Verrassend einde. Heel andere Johny Depp. Angelina was iets te mooi.
Anoniem
Lekkere smeuige film met veel bekende en goede acteurs. Mooie beelden. Angelina Jolie blijft bijzonder prettig om naar te kijken! Johnny loopt weliswaar als Jack Sparrow over daken, niettemin zet hij toch weer een mooie act neer.
Toin
Prima film als familiefilm. De humor is subtiel en qua acteren is het oke. De actie is wat aan de magere kant. Angelina is op haar mooist. De film krijgt van mij een 7.
Michelle
Ik vind Johnny Depp goed acteren en gewoon leuk om naar te kijken. Inderdaad een (deels) voorspelbare film, maar dat irriteerde me niet. Leuke verhaallijn met ook wat humor erin. Het einde vond ik erg leuk/verrassend!
Tom
Wat een tegenvaller! Met zo'n cast zijn de verwachtingen erg hoog maar de film heeft dit geen moment kunnen waarmaken. Het is een erg saaie en langdradige film die steeds weer net niet weet te boeien. Halverwege de film word de uitkomst al bekend, wat een killer is natuurlijk..
Anoniem
Een niet zo spannende film en erg voorspelbaar. Het lijkt wel een reclame voor Angelina Jolie. Johnny Depp is niet echt inspirerend. De andere Engelse acteurs doen het prima.
judith
Een leuke film voor 1x kijk plezier maar daar zegt het ook alles mee, ik had veel meer van verwacht. Het einde kun je al raden, wat jammer is.
Anoniem
Boeiende film met verrassende afloop.
Bart
Geen spectaculaire film, hier en daar leuke humor.
Een film om te kijken als je niet teveel na wilt denken, geen zware kost.
Stefan
Geen bijzonder ingewikkelde film, maar wel een die het kijken waard is. Je blijft tot het einde geboeid. Ben het eens met een andere review dat Jolie mooi loopt te wezen de hele film (zelf niet zo'n moeite mee eigenlijk). Depp doet het prima als komische verliefde toerist en de onschuld zelve. Prima avondvullend entertainment met 2 bekende spelers.
DINESH
Ik vond het verhaal wel goed, weinig actie maar toch spannend.
Carien
Johnny Depp is een fantastische acteur maar komt m.i. hier niet goed uit de verf.
Misschien wel door zijn tegenspeelster Angelina Jolie die voor 99% "mooi loopt te wezen" en voor 1 % acteert.
Aardig verhaal maar m.i. verkeerde combinatie van acteurs.
Jammer, had meer verwacht!
Kim
Er zijn veel betere films, verhaallijn is voorspelbaar en sommige stukken slecht geacteerd. Wel een goede film als je een simpele film wil zien.
Anoniem
Thriller of actie valt het niet te noemen, maar een prima film. Acteerwerk van miss Jolie vond ik tegenvallen, mister Depp daarentegen weer geniaal.
Claudia
Goede, onderhoudende film. Goede acteurs en interessant verhaal. Niet echt een thriller. Maar wel erg leuk om naar te kijken. Zeker een aanrader.
Anoniem
Op zich wel een leuke film, alleen ik wist in de eerste 5 minuten het einde al omdat helaas bijna iedereen in de recensies verraadt dat er een twist/verrassend einde is. Als ik dit niet had geweten, had ik het einde ook niet zien aankomen en had ik de film wel goed gevonden denk ik. Maar ondanks dat hij daardoor erg voorspelbaar was vond ik hem niet saai. Het is niet echt een spannende film, maar wel gewoon leuk.
Anoniem
Zeker de moeite waard. Mooie beelden en verrassende wendingen. Leuke actie en mooie locatie.
Mark
The Tourist is een interessante actiefilm met een vrij voorspelbaar einde. Desalniettemin weet de film tot het eind te boeien.
Sabine
Ja gewoon geniaal verrassend, maar ik verwachtte een actiefilm, nou die was ver te zoeken. Heerlijke koppen van die twee om naar te kijken, en meesterlijk geacteerd als altijd. Mooie beelden van VenetiŽ. Ja hoor, hier kan ik prima mee leven. Wel een beetje een gekke film ofzo, doet vreemd aan. maar moet je zeker kijken!
Eric
Prima film met een goede verhaallijn. Deze moet je gezien hebben. Goede hoofdrollen.
Anita
The Tourist is leuke ontspannende film om naar te kijken. Met 2 goede hoofdrolspelers. Er staat dat het een thriller is, maar dat vind ik niet echt. Het is meer een actie komedie met een verrassend einde.
Aileen
Aparte film. De hoofdrolspelers zijn zeker geen alledaagse match. Hoewel het plot en de verhaallijn verrassend zijn, heb ik niet de drang deze film nog een keer te bekijken. Niet echt mijn ding dus.
Anoniem
Spannende film die de kijker wel weet vast te houden. Wennen aan Johnny Depp in deze rol. De interactie tussen Jolie en Depp is een beetje stroef. Je verwacht wat mee vuurwerk. Maar voor de rest prima film!
Wendel
Verrassende goede film, met een uitstekende cast.
Robin
The Tourist is gewoon een leuke film om te kijken. Het acteerwerk is goed voor elkaar. Het is vooral leuk deze 2 totaal verschillende top acteurs samen te zien spelen. Het verhaal zit leuk in elkaar met mooie locaties. Geen film die je van je bank afblaast maar zeker de moeite om te bekijken.
Michael
Er zit vanaf het begin lekker veel vaart in deze film. Het verhaal is goed en absoluut onvoorspelbaar. De klunzige Tourist (Johnny Depp) speelt zoals verwacht een belangrijke rol. Angelina Jolie is sowieso een plaatje in het decor van Parijs en vooral VenetiŽ. Actie, humor en spanning zijn de trefwoorden, die bij deze film horen.
gerline
Leuke film. Je blijft er naar kijken. Zelfs het einde kan allerlei kanten op! Een einde wat ik nooit vergeet.
Anoniem
Leuke film met verrassend plot. Goed geacteerd, zeker de moeite waard!
Marc
Leuke film om op een relaxte zaterdagavond te kijken. De spanning is opbouwend met een verrassend einde. Echt een aanrader. Ik geef de film een acht.
Anoniem
Ik vond het een erg leuke film om te kijken, met een verrassend einde.
Hans
Een film die wel wat weg heeft van een James Bond. De ontknoping is redelijk verrassend. Je wordt de hele film door telkens op het verkeerde been gezet. Een aanrader!
Anoniem
Een geweldige film met een verrassend eind. Heerlijk zoals de film je van het begin tot het einde vast weet te houden. Een aanrader dus!!!
Gerard
Leuke en verrassende film.
Anoniem
Verrassende film met mooie beelden. Leuk om Johny Depp weer eens te zien in een "normale" rol. Angelina Jolie is zoals altijd goed in het spelen van stoere en koelbloedige vrouwen. Zoals ook in deze film. Een aanrader voor de mensen die van actiefilms houden met een vleugje humor.
Pieter
Het eerste dat mij opvalt in deze film is de prachtige vormgeving, hele mooie fotografie, dit zet meteen de toon voor een avondje kijkgenot en dat heeft het mij ook opgeleverd. Prima verhaal, spannende film. Het zwakke punt zit 'em in het raadsel dat op het laatst pas de rode draad in het verhaal blijkt te zijn geweest. Dit heeft mij dus onvoldoende het gevoel gegeven dat ik een puzzel moet oplossen. Gemiste kans.
Anoniem
Uitstekende film. De stijl deed me aan de klassieke James Bond films denken. Zeer aangenaam acteerwerk, mooie decors, spanning, humor, romantiek, geen overmatig geweld en een goed verhaal. Je moet zelfs een beetje opletten om het te volgen. (Nee, de gangster was niet Russisch.) Erg humoristisch vond ik de elektrische sigaret van de hoofdrolspeler.
mario
Onderhoudende thriller. Geen wervelende actiescŤnes, geen overdonderende special effects. Neen, solide acteerwerk van Depp en Jolie dat van een spionage-paperback scenario uit de jaren 60 toch een dik goeie film maakt. 'k Heb er spijt van deze niet in de bioscoop gezien te hebben.
Jan Willem
Dit is een erg leuke film. En een nog leuker eind! Een aanrader voor iedereen die gewoon een leuke film wil kijken. Grote klasse voor de knapste actrice en de beste acteur van deze dagen.
Anoniem
Leuke film over het algemeen spannend, ietwat zoetsappig. Maar zeker de moeite waard
Arie
Een heerlijke onderhoudende film; humor, spanning en een verrassend einde. Het kijken waard!
Onur
Het is een hele leuke film. Er wordt lekker veel geschoten. De clou van de film is ook erg leuk. Verder heeft het hele mooie beelden. Aangezien het in VenetiŽ is opgenomen.
Anoniem
Vond het einde wel erg leuk maar de film an sich was vrij langdradig. Wel topacteurs dus daar lag het niet aan maar ik had iets meer actie verwacht. Het is wel een relaxte film om te bekijken maar hoger dan een 6 ga ik niet voor deze film. Een tweede keer kijken zit er ook echt niet in.
Renate
Goede zeer verrassende film. Sterk verhaal, goede actie op ze tijd en top acteurs. Beveel hem zeker aan.
Gijs
Leuke film om rustig te kijken. Soms wat overduidelijke hints naar de clou maar over het algemeen spannend. Zeker de politieagent heeft een goede rol neergezet. Dat de slechte gangster Russisch blijkt te zijn is een tikkeltje ouderwets.
Frankie
Zeer onderhoudende film! Alhoewel sommige stukken wat langzaam zijn, verveelt deze film toch geen moment. En wat is Angelina Jolie toch een prachtige vrouw om naar te kijken! Ook Johnny Depp doet het leuk, maar zonder haar zou de film echt iets missen! Verrassend einde ook, ik zag hem tenminste niet aankomen!
Anoniem
Vond het wel een goed verhaal maar had wel iets spannender gekund allemaal
Rene
Wat een geweldige film was dit. Goed camerawerk. Lekker verhaal, leuke acteurs. En natuurlijk een verrassende ontknoping. Erg veel plezier mee beleefd met deze film!
Anoniem
Lekker luchtig filmpje voor op je vrije dag. Verwacht er niet teveel van voordat je hem gaat kijken. Angelina Jolie is echt een juweeltje om naar te kijken. Johnny Depp komt in deze thriller ook regelmatig komisch uit de hoek, erg leuk gedaan. Niet echt een origineel verhaal maar wel leuk om te zien!
Alexander
"The Tourist" is een zeer stijlvolle thriller, met een knappe Angelina Jolie en een leuke Johnny Depp in de hoofdrollen. Deze film, die mooie opnames van VenetiŽ bevat, straalt een soort van ouderwetse degelijkheid uit, die mij doet denken aan sommige prenten van Roman Polanski. Aanrader !
Anoniem
Best een aardige film. Iets meer verrassing zou prettiger geweest zijn maar desondanks lekker om naar te kijken. Doet een beetje denken aan oudere films in dit genre, langzaam en redelijk wat suspense. Samen op de bank en gewoon lekker kijken.
Anoniem
Goeie Film. Leuk goed te volgen verhaal. Prima voor een avond vermaak voor twee. Wending van het plot is totaal onverwacht.
Blijven natuurlijk topspelers.
Anoniem
Prettige film, lekker langzaam, goed te volgen, ook zeer geschikt voor hem of haar, met zeer veel te zien van de 2 grote sterren. Niet te hoogdravend of teveel actie, geen onnavolgbaar verhaal. Al met al, een prettige film.
Ron
Opvallend aan deze film zijn de ijzige rust en kalmte die in het gezicht van Jolie gans de film aanwezig zijn, dat mystieke lachje niet te vergeten. Haar in samenspel te zien met Depp is aangenaam. Een film met een langzaam verhaal dat best te zien valt. Toch maar een 7.
loading