The Hunger Games: Catching Fire (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na haar overwinning in de 74ste Jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss...
The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 21 min

Na haar overwinning in de 74ste Jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een 'Overwinningstournee' door de districten te trekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is, maar de Hoofdstad is nog steeds aan de macht wanneer President Snow de 75ste Jaarlijkse Hongerspelen voorbereidt - een wedstrijd die Panem voorgoed kan veranderen.

Spotgaai Machtsstrijd Special Effects Dystopie Hoofdstad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Toppie, echt te gek deze film

Reviews

Stefan
Ja, nou moet je dus wel het vervolg gaan kijken. Slim gedaan van de filmmakers!
Wow, goed vervolg op deel 1 en heerlijke opbouw van spanning naar deel 3 toe.
Heb je deel 1 gezien? Kijk deze dan zeker! En wacht daarna op deel 3, want als die ook weer beter is dan staat ons nog wat te wachten. Een dikke 8!
Anoniem
Goed vervolg, spannend, onderhoudend en onverwacht, wacht op het vervolg!!!
Anoniem
This film is most excellent in all ways, the burning up of the costumes is wonderful and it has plenty of violent action scenes with a well expected strong message again from one of our favorite Top Actor's about the dangers of New World Order and/or Brave New World.
Jannie
Genoten, deel 2 is nog beter en verrassender dan deel 1. Verklap niet te veel, ga hem morgen nog eens kijken. Gewoon om alles nog beter te bekijken.
Anoniem
Tof, echt goeie effects en een goed einde. Hopelijk komt er nog een ;)
Anoniem
The Hunger Games 2, oftewel 'Catching Fire' is wederom een spannende film met mooi gemaakte outfits en goed acteerwerk.
Als je met deel 1 in je achterhoofd gaat kijken, word je telkens verrast. Niets is wat het lijkt en de spelregels veranderen steeds.
Ik vond de film erg onvoorspelbaar. De cliffhanger op het einde maakt zeker dat je de volgende wilt kijken.
Anoniem
Raar einde
Anoniem
Ik ben erg fan van de Hunger Games! Een mooie tweede film! Beide films achter elkaar kijken is natuurlijk handig (als je de eerste nog niet hebt gezien). Ben echt benieuwd naar het derde deel!
Anoniem
Ik had deel 1 nog niet gezien. Maar na deze film gezien te hebben ben ik gelijk het eerste deel ook gaan kijken. Het is een aanrader deze film te zien. De filmset en speciale effecten zijn grandioos. Ik hoop dat het vervolg ook zo goed is
Stijn
De eerste Hunger Games was al goed, maar dit vervolg moet daar zeker niet voor onderdoen. Leuk verhaal met een goeie dosis spanning en romantiek. Het wordt uitkijken naar HG3 - the revolution! Wat mij betreft een aanrader.
Anoniem
Eerste film gezien, die was zeer spannend. Daardoor zijn je verwachtingen erg hoog, ondanks dat toch een film die de moeite waard is. En wachten op nummer 3, want dat was bij het einde zeer duidelijk. Goede acteurs zowel in de eerste als in de tweede film. Toch een aanrader.
Anoniem
Ik vond het een goede film. Ik heb de vorige delen nog niet kunnen zien, maar deze heeft zeker mijn aandacht getrokken om de eerste delen op te zoeken en te gaan huren.
Anoniem
De verhaallijn is verrassend, maar ik vond de film erg langdradig. Er zat weinig actie in de film. Ik vond het eerste deel beter. Ben na dit deel zeer benieuwd naar het volgende deel. Het is een goede film, maar ik vond het langdradige verhaal tegenvallen. Voor mij dus 3 sterren.
Anoniem
Superfilm en dit onderwerp blijft je de rillingen op je lijf geven. Zeer goede acteerprestaties!
Anoniem
Super!
Anoniem
Superspannende film! Bizar verhaal, gekke wendingen die je niet verwacht... goed acteerwerk, paar ongeloofwaardige momentjes in de film (op het laatst) maar ja, dat heb je met dit genre, daar moet je niet over vallen. Het gaat om de spanning en het spektakel. Beetje aparte romance, voor wie valt/gaat ze nou?? Aanrader deze film.
Ilana
Weer een spannende Hunger Games-film! Je moet eigenlijk wel eerst deel één zien van de Hunger Games-reeks om deel twee goed te begrijpen. Goede cast als Jennifer Lawrence (Katniss), Woody Harrelson (Haymitch) en Donald Sutherland (President Snow) en vele anderen. Goede actie en verrassende wendingen. Wat zal deel drie brengen?!
Anoniem
Een hele ontroerende film, maar wel erg mooi
Anoniem
Heel leuk
Anoniem
Superfilm ik hou ervan!
Jammer van het einde, vervelend om op het laatste deel te wachten :(
Wouter
The Hunger Games 2, oftewel 'Catching Fire' is wederom een spannende film met mooi gemaakte outfits.
Als je met deel 1 in je achterhoofd gaat kijken, word je telkens verrast. Niets is wat het lijkt en de spelregels veranderen steeds.
Af en toe is dit een beetje flauw, maar het maakt het wel onvoorspelbaar.
De cliffhanger op het einde maakt zeker dat je de volgende wilt kijken.
Anoniem
Leuke film die goed aansluit op deel 1.
Verrassende casting met tal van verbluffende effecten.
Het einde laat je wel weer wachten op de echte afloop. Deze wordt zeker naar een derde deel vertaald. Goede film voor de zaterdagavond, ik kijk uit naar de volgende delen.
Anoniem
Een mooie tweede film uit The Hunger Games-reeks. Om de film te begrijpen is het raadzaam eerst deel één te kijken. Wederom word je meegenomen in een zaak van leven en dood. Misschien had ik er iets meer van gehoopt, maar ondanks mijn verwachtingen het kijken waard. Supertip om beide films achter elkaar te kijken op een avondje. Spanning komt pas bij deze film halverwege.


123Next
Anoniem
AWESOME wat is er gebeurd met Peeta?
Anoniem
Net als deel 1, en waarschijnlijk ook de vervolgen van deze filmreeks, deze verhaallijn mist het iets. Het enige is dat de hopeloosheid van de karakters hun bestaan soms op basis van liefde en samenhorigheid overwonnen wordt.
Voor de rest erg vlak en vaag alhoewel je wel op een één of andere manier geboeid blijft kijken.
Leuk dat ik m gezien heb, maar ik kan m eigenlijk niet echt aan niemand aanraden.
Anoniem
Een mooie tweede film uit The Hunger Games-reeks. Om de film te begrijpen is het raadzaam eerst deel één te kijken. Wederom word je meegenomen in een zaak van leven en dood. Misschien had ik er iets meer van gehoopt, maar ondanks mijn verwachtingen het kijken waard. Supertip om beide films achter elkaar te kijken op een avondje. Spanning komt pas bij deze film halverwege.
Anoniem
Ik ben het oneens met de stelling dat het traag op gang kwam, maar deel je mening dat dit een goede film is, Nicole.
Ik vind dit deel van de trilogie juist meer volwassen, omdat het verhaal meer de diepte ingaat en ook de acteerprestaties zijn vooruit gegaan ten opzichte van deel 1.
Terechte 8 van IMDb en van mij krijgt deze film een 9. Aanrader
Harry
Inderdaad geen hoogstaand vervolg op the Hunger Games. De verwachtingen na deel 1 waren te hoog gespannen wat mij betreft. Toch wel een vermakelijk deel 2. En deel 3 ga ik toch ook wel kijken. Je bent toch nieuwsgierig ondanks het middelmatige karakter van dit deel. Maar weer een knappe hoofdrol door Donald Sutherland. Toppie hoor. Wel bijzonder dat de hoofdplanner van de games inmiddels werkelijk overleden is. Ben benieuwd hoe ze dat in het vervolg oppakken.
Anoniem
Deel 1 heb ik niet gezien, ik denk wel dat je deze gezien moet hebben voordat je deel 2 gaat kijken om alles beter en sneller te kunnen begrijpen. Ik vond dit een goede film, in het begin wat vaag, omdat de rollen niet duidelijk waren. De film eindigt heel snel, maar wel met een duidelijke voorbereiding voor een derde deel. Prachtige kostuums en make-up
Roy
Voor een film die onder de categorie actie staat zit er in deze film bitter weinig actie. Een groot deel van deze film gaat over de verhoudingen tussen de personages en de aanloop naar de 75ste Hunger Games.
Dit duurde toch wel erg lang en maakt de film saai.
De eerste echte actie vindt plaats na een kleine anderhalf uur en dat is toch wel heel laat.
Pluspunten zijn de vormgeving en de acteerprestaties maar verder vooral een saaie film.
Anoniem
Amazing
Nicole
Ondanks dat deze film The Hunger Games 2 een erg verrassend verhaallijn heeft, ben ik toch eerlijk om te zeggen dat ik deel 1 beter vond. Vooral het eerste deel vond ik wat traag op gang komen, de film was al bijna op de helft eer de spanning en actie erin kwam. Maar ondanks alles is het toch wel een goede film die zijn waardering van 4 sterren zeker verdient. De filmset, kostuums, actie etc. zijn prachtig in beeld gebracht, net als de cast die ook dit maal weer erg goed zijn. Je moet ook echt eerst het eerste deel gezien hebben om deze film goed te kunnen volgen. Zeker geen tegenvaller. Het einde van de film vergt wat goed denkwerk en neigt zeer zeker naar een derde vervolg, dat wat mij betreft zeer welkom is!
loading