The Hunger Games: Mockingjay Part 2: Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena.
×
The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met President Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Geschreven door: Michel
   14-01-2017
heel goed
Geschreven door: Geert
   13-05-2016
Het einde van de Hunger Games, de finale strijd tussen goed en slecht met een leuke twist in de finale confrontatie, al voelde ik hem een beetje aankomen. Wie wint er in oorlog, is doodschap in de vraag. Zelfde acteer niveau als de voorgaande films maar een sterk slot kan ik het niet noemen. Leuke effecten en goed geacteerd maar er zit geen diepgang meer in het verhaal, het was al veel vroeger uitverteld eigenlijk. Ik kan niet zeggen dat de 2 laatste films me boeiden. Uiteindelijk gaat het over macht en wraak welk geen einde kent, beetje zoals in de echte soms ook gruwelijke wereld.
Geschreven door: Freddy
   27-04-2016
eerste delen van deze reeks waren stukken beter.
in derde deel speelde alles in het donker af en de kijker had weinig beeld zichtbaar. leek vaak een verhaaltje dat verteld werd ipv dat je acteurs zag acteren ( te donker in het duister). (vermoedelijk was geld op geraakt bij de twee vorige delen dat derde moest inboeten aan kwaliteit.
Geschreven door: Nicole
   09-04-2016
De spelers in deze film zetten net zoals in de vorige 3 film weer een perfecte overtuigende rol neer. Hoewel ik hoge verwachtingen had van het laatste deel heeft deze film het helaas niet waargemaakt. Er zitten goede scenes in de film, maar tijdens deze scenes kwam de spanning niet op gang waardoor het weer afzwakte. Heel jammer! De eerste en tweede films blijven wat mij aan betreft de toppers in deze Hunger Games reeks! Voor de acteurs, kostuums en special effects geef ik een 7.
Schrijf zelf een review
loading