K3 en het IJsprinsesje (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver...
K3 en het IJsprinsesje

K3 en het IJsprinsesje

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 8 min

Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesrijk. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk van de zangkunsten van K3 en gedraagt zich uiterst verwend. Via een hofdame horen de meisjes een droevig verhaal. Een boze tovenaar heeft een vloek uitgesproken over het prinsesje waardoor zij geen emoties meer kan tonen. Onze drie vriendinnen krijgen medelijden met de prinses en besluiten, tegen de wil van de koning en koningin, het arme meisje te helpen. In een spannende race tegen de klok proberen Karen, Kristel en Kathleen het mysterie van het prinsesje te ontmaskeren. Maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk. Want ook al zien zij allerlei bekende sprookjesfiguren... hulp krijgen zij niet. Zal het de dappere zangeressen lukken om de vloek te doorbreken?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om K3 en het IJsprinsesje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
5.1 16:9
Sophie
De film was erg leuk. Ik ben 14, maar mijn nichtje van 5 was helemaal enthousiast over de film. Ze is erg K3-fan. De manier hoe de film in elkaar is gezet, is zo leuk dat zelfs IK (als 14-jarige) het geweldig vond. Wij zijn zeker van plan om de film ooit nog een keer terug zien.

K3, jullie zijn de beste zangers die er bestaan! Groetjes Marijn (5)

Reviews

Priscilla
Mijn dochter heeft naar deze film gekeken. Ze vond het helemaal geweldig en omdat hij 2 dagen beschikbaar is, gelijk de volgende dag weer. Meestal kan ze haar aandacht er niet bijhouden maar dat was nu geen probleem. Helemaal leuk en zeker een aanrader. Mijn dochter is 4 jaar oud
loading