K3: Bengeltjes (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun...
K3: Bengeltjes

K3: Bengeltjes

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 15 min

Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes logeren een weekendje in hun appartement. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling 'Bengeltjes' waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen 'bengeltjes' maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier... Opperengel Manuel geeft zijn nieuwe, maar heel klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.

Zangeressen Komedie Kleurrijk Vriendschap Engel Kostuums Heden Wolkenwereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Guney
Super leuke film!

Reviews

Maartje
ik vind deze film tof ik zou hem graag nog een keer willen zien
Anoniem
Een heel leuke film en ook cool met als al hun lichaamsdelen veranderen
Sophie
K3 films zijn altijd leuk, maar ik vond deze echt super! De acteerwijze van Karen, Kristel & Josje is zo goed, dat de film leuk blijft tot het einde. Ik heb van begin tot eind genoten en ik vond hem super. Binnen 1 dag had ik de film al helemaal gezien, dus heb ik hem dag 2 nog maar een keer bekeken. Voor mij stijgt deze film hoog boven de andere K3-films uit, omdat het acteren & het verhaal gewoon ongelooflijk leuk, goed en vooral superfantastisch! Dubbel en dwars de moeite waard om K3 Bengeltjes te kijken!
Anoniem
leuk
Anoniem
topper
Anoniem
Mijn beide dochters van 11 & 7 vinden het een leuke film, zelfs ik vind het een leuke film.
Anoniem
Haha samen met m'n nichtje gekeken. Ze vond 'm geweldig :)
Anoniem
De film is in een woord GEWELDIG! De cast speelt alles heel goed, vooral de meiden van K3. En met al die aparte dingen erbij dat ze niet mogen liegen enzo maakt het heel grappig! Mijn kinderen hebben genoten van deze leuke film! Een aanrader voor het hele gezin!
Sacha
K3: Bengeltjes is een hele leuke film voor jong en oud. Het is een grappige film met veel fantasie en humor. Het is geen langdradige film en je wilt hem afzien als je er aan begint. Als je de andere films hebt gekeken van K3 dan verwacht je een hele leuke film en dat is hij zeker weten!! Ik raad iedereen deze film aan als je van de films van K3 houdt!!
Jm
Leuke komische film. Zoals je van de films van de meisjes van K3 verwacht: niet te kort en niet te lang, een leuk verhaal voor zowel jongens als meisjes. Ook grappig voor volwassenen met grappige woordspelingen. Het is een film in de trant van 'Hallo K3' wij hebben erom gelachen. De kinderen hebben de film meerdere malen gekeken.
Monique
Mijn dochtertje van 8 en mijn zoontje van 6 vinden deze film helemaal geweldig en ik vind het zelf ook leuk om mee te kijken omdat hij echt goed in elkaar zit en heel grappig is.
Echt een aanrader!
loading