K3 en de Kattenprins (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een nacht vinden de meisjes van K3 in hun slaapkamer een geheimzinnig sprookjesboek. Wanneer ze het lezen...
K3 en de Kattenprins

K3 en de Kattenprins

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 13 min

Op een nacht vinden de meisjes van K3 in hun slaapkamer een geheimzinnig sprookjesboek. Wanneer ze het lezen verschijnt het gezicht van een knappe prins. De prins is vervloekt door de slechte Kattenkoningin en moet voor middernacht zijn ware liefde kussen. Zo niet, verandert hij in... een kat. Gelukkig heeft de prins hulp van de fee Fiorella, die hem helpt in z'n moeilijke zoektocht. Fiorella haalt de K3 meisjes op in haar koets en brengt ze naar Sprookjesland, hoog tussen de wolken. Zou een van de K3 meisjes de ware liefde zijn van de knappe prins? Kunnen ze de vloek van de Kattenkoningin nog verbreken voor de klok twaalf uur slaat?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Guney
Super toffe film. Ik ben 17 jaar en ik ben nog steeds een grote K3 fan love you k3.

Reviews

Anoniem
Mijn dochter is groot fan van K3. Deze film heeft ze afgelopen weekend vol vreugde gekeken. Ze vond 'm erg leuk en ik moet zeggen mama heeft ook meegekeken en het is een leuke familiefilm! Erg grappig was dat mijn dochter niet uit het Kathleen tijdperk komt (ze is 4 jaar) en ze zei telkens: "oh mama, daar is Josje! Nee mamma, Kathleen is haar achternaam, daarom zeggen ze steeds Kathleen. Maar het is Josje hoor". :-)
Erg leuk om met het gezin te kijken :-)
loading