Ride Along online kijken / downloaden: Ben, bewaker op een middelbare school, probeert detective James al twee jaar te laten zien dat hij wel degelijk een goede partij is voor James' zus. Als Ben eindelijk wordt toegelaten tot de politieschool, nodigt James hem uit om mee op pad te gaan, zodat Ben hem kan laten zien dat hij het waard is om voor zijn zus te zorgen. Maar als ze in een wilde nacht de beruchtste misdadiger van de stad ontmoeten, komt James er achter dat de grote mond van zijn partner al net zo gevaarlijk is als de kogels die erop worden afgevuurd. - Ride Along
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ride Along
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ride Along

Ben, bewaker op een middelbare school, probeert detective James al twee jaar te laten zien dat hij wel degelijk een goede partij is voor James' zus. Als Ben eindelijk wordt toegelaten tot de politieschool, nodigt James hem uit om mee op pad te gaan, zodat Ben hem kan laten zien dat hij het waard is om voor zijn zus te zorgen. Maar als ze in een wilde nacht de beruchtste misdadiger van de stad ontmoeten, komt James er achter dat de grote mond van zijn partner al net zo gevaarlijk is als de kogels die erop worden afgevuurd.
Waardering:
Acteurs: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter
Categorie: Actie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!