Once Upon a Time... in Hollywood (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Once Upon a Time... in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin...
Once Upon a Time... in Hollywood

Once Upon a Time... in Hollywood

Drama Komedie
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 2 u 35 min

Once Upon a Time... in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Tarantino Stijl Nostalgisch Stijlvol Vriendschap 1969 Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Typische Tarantino film, dus lange conversaties, lange shots en hier en daar een uitbarsting. In tegenstelling tot zijn andere films merkelijk minder geweld, ...even toch :-). Verhaal gaat over een acteur en zijn stuntman en de familie Polanski, de buren van Di Caprio's personage. Je weet niet echt waar het verhaal naartoe gaat en dan in laatste instantie toch geweldig en verrassend slotgedeelte. Wikken en wegen, you like it or hate it. Topcast zet de personages wel heel goed neer, goede muziek en de 60-70jaren komen leuk in beeld. Again, you like it or hate it, it's Tarantino...

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Maarten
Strakke film. Er werd flink geacteerd. Tarantino verdient altijd wat bij door zelf ook een rolletje te spelen. Leonardo diCaprio en Margot Robbie hadden samen al eens een filmpje gemaakt en Brad Pitt speelt een onnozelaar.
loading