Ride Along 2 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. en, voormalig beveiligingsagent, is inmiddels afgestuurd op de politieacademie. Samen met James vertrekt hij vanuit...
Ride Along 2

Ride Along 2

Actie 6.45
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2016 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 37 minuten

en, voormalig beveiligingsagent, is inmiddels afgestuurd op de politieacademie. Samen met James vertrekt hij vanuit Atlanta richting Miami om een voortvluchtige crimineel op te sporen. Veel tijd hebben ze niet, gezien het feit dat Ben enkele uren later klaar moet staan om te trouwen. Een race tegen de klok begint.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

6.45/10.0
7
Geert
14-07-2016
Grappige cop-film. Good cop - bad cop. Ice cube en Kevin Hart gaan goed samen in dat opzicht. Wanneer beiden een grote crimineel op het spoor zijn leidt hen dat naar Miami. Hart is echter een gewone politieman en wil detective worden, Ice Cube is niet overtuigd van de kwaliteiten, mr samen moeten ze het wel oplosssen. Hart is een druk manneke en dat zorgt wel voor hillarische momenten, leuke discussies, mooie vrouwen en glitter passeren de revue. De eerste film niet gezien mr hoeft niet om hier te volgen. Leuke weekendfilm ter ontspanning als je niet naar inhoud op zoek bent :-). Lachen wel!
loading