Salt (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van...
Salt

Salt

Actie Mysterie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 36 min

Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen...

Spannend Intens Spionage Actiescènes Moderne tijd New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ga kijken als je houdt van de spionage-actie van Bourne, Bond en Bauer, en koude-oorlog-thrillers als No Way Out. Knaller van een film.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

dick
actie
Margot
Goede film! Sterk geacteerd door Angelina Jolie. Tevens verrassend. Elke keer leek de film weer een nieuwe wending te krijgen! Ik hou nooit zo van een open einde, maar ik hoop dat het tweede deel (tenminste dan verneem ik, dat die er komt ...) net zo goed is.
Anoniem
Leuke film. Sommige acties wat onecht, maar leuk om naar te kijken.
Anoniem
Sterk geacteerd door Jolie, en een goed verhaal. Wel heel nieuwsgierig door het open einde.
nathalie
Ik heb deze film in de bios gezien, echt een gave film alleen jammer van het einde maar voor de rest top top top.
Toine
Hele goede actie film, zeker de moeite waard.
Anoniem
Ik mocht een gratis film kijken op meJane. Ik heb deze gekozen en jee wat een spektakel. Veel actie met een superieure vrouw als hoofdpersoon. De gehele politiemacht maakt jacht op haar maar ze ontkomt keer op keer! Echt een aanrader.
Anoniem
Goed voor avondje vermaak met leuke twist.
Anoniem
Zeer goede film, alleen het einde ik hoop dat er een deel 2 komt...
remco
Leuke plot wisseling, aardig vermaak maar geen aanrader.
patrick
Super spannende film! Ik durfde soms niet te kijken, zo spannend vond ik hem. Maar hij is wel leuk, ik genoot het meest bij het laatste stukje, maar het `1e stukje vond ik niet zo leuk. Ondanks het 1e stukje geef ik de film toch een 8.
Grace
Het is verbazend dat Angelina Jolie de actie in deze film niet kan dragen/geloofwaardig weet te maken (in vergelijking met bijvoorbeeld Wanted of Tomb Raider), maar dat ligt misschien wel aan het schript. Als hoofdpersoon zijn er weinig momenten om echt mee te leven. Gelukkig zit er halverwege een twist in het verhaal. Jammer dat de twist uiteindelijk toch ondergesneeuwd raakt door een typish Hollywood einde.O m Angelina (of andere vrouw) in actie te zien, doe je er beter een andere flim te kiezen.
Jan
Film die aardig begint, maar flink aan de oppervlakte blijft. Vergelijk met Bourne films gaat mank, kwaliteit is een stuk minder.. Maar kijkt toch lekker weg....
Anoniem
Een goede film, maar wat mij betreft geen topper! Helaas
Anoniem
Lekkere wegkijk actiethriller. Heftige stunts, ietwat over the top maar dat kan geen kwaad. Het verhaal is spannend, komt lekker vlot op gang en heeft een leuke twist aan het eind, die je in principe wel aan ziet komen. Aanrader voor een vrij avondje!
Anoniem
Spannende actiethriller, waar de verwachtingen toch anders uitpakken. Bekijk het voorfilmpje niet en begin gewoon met de film. Helaas is de film 'ineens' afgelopen, terwijl wij eigenlijk hadden verwacht dat er nog meer zou komen. De film had langer mogen duren.
Clasijn
Veel bekende/goede spelers in de film. Er zit een spannende wending in de film. Dus niet weer zo'n film waarvan je al precies weet hoe hij gaat lopen.
Het verhaal zelf vind ik niet heel erg bijzonder, maar de uitvoering is des te beter!
Anoniem
Redelijk vermakelijke en kwalitatief vrij goed gemaakte actiefilm. Met een schrijver als Kurt Wimmer kun je (na b.v. The Recruit of Law Abiding Citizen) een niet al te logisch of waarschijnlijk plot verwachten. Redelijk acteerwerk. Niet goed dus, maar absoluut ook niet slecht.
Aeyiondy
Geweldig!
Anoniem
De film is zeker de moeite waard om te kijken, ook al zijn de stunts in het begin wat overdreven. Een film met onverwachte wendingen. Het blijft spannend tot einde. De vraag door de hele film blijft wie behoort tot het slechte en wie tot het goede kamp. Even als het begin, is ook het einde wat onrealistisch. Het is een aanrader.
EDUARD
Geweldige film. De stunts van Angelina Jolie overtreffen zelfs deze van haar rollen in Tomb Raider. De film zit vol actie van begin tot einde. Bovendien is het verhaal vol verrassingen en intriges. Het einde laat veronderstellen dat er nog een Salt 2 aankomt! Toch nog een opmerking over technische details: In een bunker vol hightech apparatuur laat een gepantserde deur zich manueel openen door een relais van het soort dat in elke wasmachine te vinden is!
Anoniem
Altijd leuk om Jolie te zien in actiefilms. Ook dit is er weer 1 waar ze naar hartenlust om zich heen mept en schiet zonder echt gewond te raken. Hoewel het eind niet helemaal klopt als je er dieper over nadenkt zonder daar nu iets over te verklappen. Maar dat is misschien iets wat je bij deze film juist niet moet doen. Zeker een vermakelijke film en aanrader in het genre van Mr & Mrs Smith, Tomb Raider, Mission Impossible.
Anoniem
Normaal gesproken ben ik niet zo van de actiefilms, maar deze vond ik heel erg goed! Pas aan het einde van de film wordt alles duidelijk en het blijft spannend, heel goed deze film!
car
Ik ben het eens met onderstaande reacties, zelfs voor iemand die niet zo van actie is, houdt deze film je tot het eind geboeid. Aanrader!!
Anoniem
Goede film. Mooi verhaal met verrassende twists. Lekker veel actie. Tot het einde spannend. Angelina Jolie overtuigt.
christophe
Op zich ben ik geen grote fan van Angelina Jolie, die vaak enkel haar lichaam in de schaal gooit. In deze film echter, vertolkt ze de rol van superspion fantastisch. Een erg goede mix tussen actie, spanning en realiteit. Je gelooft het verhaal. De plotwending mag er ook zijn! Huren!
Anoniem
Leuke vlotte film. Veel actie. Kijkt makkelijk weg. Heb er geen spijt van. Aanrader
Cobie
Normaal ben ik niet weg van thrillers, maar deze trok mijn aandacht. Een bijzonder verhaal met een goed plot. Tot het eind toe verrassend. Goed acteerwerk van Jolie. De moeite van het bekijken waard.
Arie
Wauw; van begin tot eind spannend! Ga hier maar even voor zitten.
Max
Goede film. Van het begin tot het einde spannend.
Anoniem
Heerlijke actiefilm met goed plot en prima cast. Angelina die Russisch spreekt, heel bijzonder.
Patrick
Wat een super film, en een goed verhaal. Van begin tot het eind houdt de film je vast.
Andy
The movie was great. Angelina impressed me as always.. she is always best at action thriller films so as in this one :)
Love the cast love the story.. it was a nice thing till end.


nurdan
Angelina Jolie schittert weer in deze film als een geheim-agente!! Einde was een beetje onduidelijk voor mij. Verder een hele goeie actiefilm en Angelina is alleen al waard om te kijken!!
Anoniem
Zeer goede film, leuke actie, jammer dat er niet meer bekend acteurs in mee spelen, mocht ook wel iets langer duren, voor de rest een leuke film om naar te kijken.
Olaf
Goede film met veel actie en leuke wendingen. Enige nadeel van de film is dat de actie af en toe wat ongeloofwaardig is. (Maar dat geldt voor meer films.... :-) )
Los daarvan is het een prima film voor een avond ontspanning.
Anoniem
Best een film die zorgt dat je voor de buis blijft zitten. Veel actie en achtervolging en je blijft je de hele film afvragen wat de waarheid nu zal zijn. Absoluut geen spijt dat we hem hebben gezien.
Anoniem
Tsja... een verwijzing naar de Bourne Identity kan ik begrijpen (trefwoorden: spionage, vette actie, geheime missies, supersterk). Maar toch barst de film als je goed kijkt van die inconsistenties. Dat deed me een beetje afknappen op deze film. Toch een 7 omdat het voor een vrijdagavond lekker weg kijkt met een bak chips en een biertje ;-) Geen spijt gehad dat ik hem huurde dus, maar komt niet in de buurt van de Jason Bourne films (die kregen een 9)
Anoniem
Leuke spannende film, met goed acteer werk van Angelina Jolie,ook de special effects zijn goed, en het blijft spannend tot het einde. Gewoonweg de moeite waard om te kijken, soms is het verhaal wat rommelig en worden sommige delen beetje snel afgewerkt, maar het neemt niet de spanning weg...
maik
De film zelf zit heel goed in elkaar.. Je moet echt de film helemaal af kijken om achter de clou te komen
Anoniem
Een goede actiefilm en nog een met en goed verhaal.
De ontknoping is verrassend.

Kortom een goede film waarbij je op het puntje van je stoel zit.
Anoniem
Wat een actie! Goed verhaal ook. Boeiend van begin tot spectaculair einde!
Steven
'Alias' meets 'The Bourne Identity'. Helaas is Angelina Jolie geen Jennifer Garner noch Matt Damon. Actiefilms zijn nu eenmaal niet Jolie's 'forté', dat heeft ze immers al eerder bewezen met de Tomb Raider-films. Maar genoeg over Jolie en meer over de film. De plot van de film is te onzinnig en bijna gewoonweg dom te noemen. Jammer, want deze film is non-stop actie en heeft schitterende special effects! Het nadeel van letterlijk 'non-stop action' is dat het de pauzes tussenin mist om de personages enige diepgang en karakter te geven. Het is immers moeilijk mee te leven met iemand waarvan je niet weet aan wiens kant hij/zij staat, en wat zijn/haar motivaties zijn. Een gemiddelde film, maar het kan een leuk gevulde avond opleveren.
Anoniem
Eens temeer een bewijs dat Angelina Jolie ook een goede actrice kan zijn zonder dat ze de rol moet vertolken van een game personage. Een onderhoudende thriller met veel plotwendingen en snelle actie. Het heeft wel wat weg van the Bourne films, en er is ruimte voor een vervolg!
loading