Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door...
Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Actie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 3 min

Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriŽrs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriŽrs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen en Claire de handen ineen om de overgebleven dinosauriŽrs te redden van uitsterven.

Dinosaurussen Actievol Duister Genetische manipulatie Indoraptor Moderne tijd Isla Nublar

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Eerst getwijfeld of ik wel weer de zoveelste Jurassic film moest kijken met vooral de twijfel of de film nu niet te uitgemolken wordt. Toch weer plezierig verrast geworden door een goed en vermakelijk vervolg. De acteurs zetten een overtuigende personage neer en de special effecten zijn op en top vooral de dinosaurussen zien er realistisch en gaaf uit. Verhaallijn waarbij het om macht en geld draait ten kosten van! Ik verheug me toch wel weer op de volgende film die er vast gaat komen!

Reviews

Geert
Het eiland waar het park Jurassic World op gevestigd is staat op instorten door uitbreken van vulkaan. Onder het mom van de dieren te redden stuurt een organisatie Claire terug. De echte intenties zijn echter van slechte aard. Deze film brengt de dino's nr de bewoonde wereld, wat nieuw concept is. Het verhaal is eigenlijk al verteld, de spanning is weg mr de effecten zijn beter en de locatie verandert. Wel grote namen qua acteurs die hun rol goed opnemen. Volgende film ben ik wel benieuwd naar nu onze wereld ineens Jurassic World wordt. Maar men moet het idee niet onnodig uitwringen voor mij.
loading