The Lost World: Jurassic Park (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier jaar na de gebeurtenissen in de eerste Jurassic Park film verklapt John Hammond aan Ian Malcolm...
The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic Park

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 1997 Duur: 2 u 3 min

Vier jaar na de gebeurtenissen in de eerste Jurassic Park film verklapt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een ander eiland was vol dino's. Deze zijn verder met rust gelaten, en Hammond is erg benieuwd naar de dieren in een natuurlijke omgeving. Het team gaat naar het eiland, waar ze er echter achter komen dat ze niet de enige mensen op het eiland zijn.

Dinosaurussen Overlevingsstrijd Spannend avontuur Menselijke hebzucht CGI-effecten 1990's Tropisch eiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Jurassic Park 2 'The lost World' is een Amerikaanse science fiction avonturen film uit 1997 een vervolg op Jurassic Park beide geregisseerd door Steven Spielberg. Deze film speelt zich 4 jaar later af, waar de verhaallijn van de eerste film gestopt is. Qua techniek zie je al duidelijk verschil met deel 1, de visual en special effecten zijn al veel beter. De dinosaurussen zien er gaaf uit. Vind het verhaal ook goed en spannend, niet te overdreven! In dit verhaal komen expeditie leden erachter dat er nog een eiland site B bestaat. Ook dit vervolg is weer erg goed! Op naar deel 3!

Reviews

Anoniem
Groter, beter, maar vooral ook meer van hetzelfde. Nog steeds tenenkrommend om te zien hoe dom mensen kunnen zijn als ze het onbekende tegenkomen, en hoezeer men vast kan zitten in voorspelbare patronen. Desondanks is deze film een goede waarschuwing voor het aantasten van bestaande ecosystemen.
loading