The Patriot: In 1776 broeit er een opstand in de Amerikaanse kolonies. De Engelsen leggen te hoge belastingen op en een conflict met Engeland is onvermijdelijk. De oorlogsveteraan Benjamin Martin heeft het geweld afgezworen en richt zich volledig op zijn gezin. Als zijn oudste zoon wordt meegesleurd in de Amerikaanse revolutie, heeft dit verschrikkelijke gevolgen. Benjamin moet noodgedwongen de wapens oppakken en vechten voor de vrijheid van de jonge Amerikaanse natie.
×
The Patriot
In 1776 broeit er een opstand in de Amerikaanse kolonies. De Engelsen leggen te hoge belastingen op en een conflict met Engeland is onvermijdelijk. De oorlogsveteraan Benjamin Martin heeft het geweld afgezworen en richt zich volledig op zijn gezin. Als zijn oudste zoon wordt meegesleurd in de Amerikaanse revolutie, heeft dit verschrikkelijke gevolgen. Benjamin moet noodgedwongen de wapens oppakken en vechten voor de vrijheid van de jonge Amerikaanse natie.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Patriot
Geschreven door: Tim
   25-12-2016
Geweldige film, hoofdrol van Mel Gibson. Deze film vertelt het verhaal van een patriot in hart en nieren, deze moet tegen wil en dank opnieuw de strijd aangaan. Hij verliest geliefde in de strijd, hierdoor gaat hij de confrontatie aan met de vijand
Schrijf zelf een review
loading