Ocean's 8: Vijf jaar, acht maanden, 12 dagen...en een beetje. Zo lang denkt Debbie Ocean al na over de grootste roofoverval van haar leven. Ze weet wat ze nodig heeft: een team met de beste mensen uit het veld. Samen met haar misdaad-maatje Lou Miller brengen zij een team specialisten samen. De buit is een verzameling diamanten met een waarde van $150 miljoen dollar, die tijdens het grootste evenement van het jaar, het Met Gala, rond de nek van wereldberoemde actrice Daphne Kluger te bewonderen zijn.
×
Ocean's 8
Vijf jaar, acht maanden, 12 dagen...en een beetje. Zo lang denkt Debbie Ocean al na over de grootste roofoverval van haar leven. Ze weet wat ze nodig heeft: een team met de beste mensen uit het veld. Samen met haar misdaad-maatje Lou Miller brengen zij een team specialisten samen. De buit is een verzameling diamanten met een waarde van $150 miljoen dollar, die tijdens het grootste evenement van het jaar, het Met Gala, rond de nek van wereldberoemde actrice Daphne Kluger te bewonderen zijn.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Ocean's 8
Geschreven door: Angela
   24-03-2019
Goede film.
Geschreven door: Geert
   28-10-2018
Ocean's 11 maar dan met vrouwen.Zelfde principe: debbie ocean (zus van) stelt haar team samen om een grote diamant roof te realiseren.Het zal aankomen op accurate planning en improvisatie waar nodig en een verrassing op het einde.Ook in deze film wordt het plot goed uitgewerkt,goed geacteerd,leuke twists en humor waar nodig.Leuke cameo's van Klum,Cobert en andere bekende figuren op het grote kunst festival.Leuke weekend film, makkelijk te volgen en af en toe een smile op je gezicht. De originaliteit is natuurlijk al weg door de vele Oceans films,maar ook deze biedt zich aan voor een vervolg.
Schrijf zelf een review
loading