Ford v Ferrari: De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.
×
Ford v Ferrari
De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Ford v Ferrari
Geschreven door: Geert
   25-03-2020
Zeer knappe race film. Ferrari domineert het race circuit en vooral Le Mans is daarbij een prestigieuze titel. Ford stapt mee in de race wereld en wil Ferrari uitdagen. Shelby en Miller slaan de handen in elkaar om de snelste auto ter wereld te maken en de race uit te rijden, Le Mans 66....en de rest is geschiedenis. Knappe race shots, zeer goed geacteerd, Damon en Bale spelen zeer goed en houden er de humor in. De soundtracks zijn ook top en sixties gevoel is er helemaal. Echt gebeurd zijnde geeft de film een extra elan. Prachtige ronkende motoren in nog mooiere carosserieŽn.
Schrijf zelf een review
loading