Ford v Ferrari (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles gaan samen...
Ford v Ferrari

Ford v Ferrari

Actie Drama Sport
Taal:Engels Jaar:2019 Duur:2 u 26 min

De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of Ford v Ferrari
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Ford v Ferrari.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Ford v Ferrari Soundtrack

Ford v Ferrari Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Le Mans 66

Marco Beltrami

2. Wide View

Marco Beltrami

3. Driving in the Rain

Marco Beltrami

4. Henry Ford the Second

Marco Beltrami

5. Ferrari Factory

Marco Beltrami

6. Iacocca’s Idea

Marco Beltrami

7. Photos to Fiat

Marco Beltrami

8. 7000 RPM

Marco Beltrami

9. Willow Sprints

Marco Beltrami

10. Henry Ford's Revenge

Marco Beltrami

Geert
Zeer knappe race film. Ferrari domineert het race circuit en vooral Le Mans is daarbij een prestigieuze titel. Ford stapt mee in de race wereld en wil Ferrari uitdagen. Shelby en Miller slaan de handen in elkaar om de snelste auto ter wereld te maken en de race uit te rijden, Le Mans 66....en de rest is geschiedenis. Knappe race shots, zeer goed geacteerd, Damon en Bale spelen zeer goed en houden er de humor in. De soundtracks zijn ook top en sixties gevoel is er helemaal. Echt gebeurd zijnde geeft de film een extra elan. Prachtige ronkende motoren in nog mooiere carosserieën.

Deze film komt ook voor in:

loading