The Gringo online kijken / downloaden: Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Hij besluit zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds bazen ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA. - The Gringo
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Gringo
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Gringo

Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Hij besluit zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds bazen ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.
Waardering:
Acteurs: Charlize Theron, Joel Edgerton, David Oyelowo
Categorie: Actie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!