Just Go With It: In Just Go With It heeft de plastisch chirurg een oogje op de veel jongere lerares Palmer. Om een leugen voor haar te verbergen, moet hij zijn loyale assistente Katherine zien te overtuigen om zijn toekomstige ex-vrouw te bespelen. Wanneer meer leugens mislopen, raken zelfs de kinderen van de assistente betrokken en vertrekt iedereen voor een weekend naar Hawaii waar hun levens voorgoed zullen veranderen.
×
Just Go With It
In Just Go With It heeft de plastisch chirurg een oogje op de veel jongere lerares Palmer. Om een leugen voor haar te verbergen, moet hij zijn loyale assistente Katherine zien te overtuigen om zijn toekomstige ex-vrouw te bespelen. Wanneer meer leugens mislopen, raken zelfs de kinderen van de assistente betrokken en vertrekt iedereen voor een weekend naar Hawaii waar hun levens voorgoed zullen veranderen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (38)Just Go With It
Geschreven door: Filiz
   18-11-2011
Leuke film met hele goede acteurs. Het verhaal is erg leuk en uiteindelijk gaat het van drama naar komedie en dan wordt het romantisch. leuk leuk leuk zeker een tip om te huren.
Geschreven door: Mark
   09-11-2011
Zeer goede film, veel leuker en beter dan je zou verwachten. Het plot lijkt wat saai, maar pakt geweldig uit, zeker kijken bij twijfel!
Geschreven door: Jacky
   28-10-2011
Hmmm.... De film viel een beetje tegen! We hadden er iets meer van verwacht! Maar als je op een zondagmiddag nix te doen hebt is ie wel leuk om naar te kijken! Zak chips en drinken binnen handbereik dan komt het wel goed! Geen film om een tweede keer te huren! grtjsss
Geschreven door: de
   23-10-2011
Film is flauw, grappen platvloers en grof, tenzij je het leuk vindt als iemand naar de wc gaat terwijl iemands arm daar in hangt, of dat men grappen maakt over mislukte chirurgische ingrepen (hoofdpersoon is plastisch chirurg). De mannelijke hoofdpersoon is een onvolwassen loser, die nooit erg leuk wordt. De kinderen zijn irritant wijsneuzerig. Jennifer Aniston is leuk, en Nicole Kidman springt van het doek. Maar zij kunnen de film niet redden, de film is te slecht.
Geschreven door: Anoniem
   21-10-2011
Just Go With It, een zeer vermakelijke film! Goede acteurs, goed acteerwerk en zeker de moeite waard om eens te kijken. Film kijkt lekker weg, ondanks de redelijk lange speelduur. Hier en daar een dosis humor maakt deze film zeer vermakelijk. Hij is wel wat voorspelbaar maar dat maakt hem er niet minder om. Niet denken, gewoon doen!
Geschreven door: Robert
   13-10-2011
Voor de lengte van de film van bijna 2 uur moet ik zeggen dat ik niet echt een moment heb gehad dat ik dacht dat het saai was. Als je van mooie vrouwen houdt en van wat droge en soms lichtelijk absurde humor is het de moeite waard om te zien.
Geschreven door: Mariet
   09-10-2011
Een leuke film met goede grappen. Een film met Jennifer Aniston is bijna altijd goed...
Geschreven door: Sharon
   08-10-2011
Hele leuke film! Niet zo voorspelbaar zoals de meeste films.
Geschreven door: jessica
   29-09-2011
Super leuke film. Eerst dacht ik hij duurt wel lang zal wel langdradig worden, maar hij blijft leuk tot het einde. Leuke humor en een leuk verhaal. Wel is het een voorspelbare film. Het is een lekkere niet nadenk lach film met leuke acteurs. Een 8.
Geschreven door: Nathalie
   28-09-2011
Heb je het druk gehad, een kater of wil je gewoon even relaxen? Dan is dit een prima film! Lekker onderuit hangen op de bank, colaatje en chips erbij en dan kan je heerlijk genieten van deze film. Niet te gecompliceerd, humoristische scenes en een happy ending. Bepaalde scenes in het begin van de film zijn soms wat overdreven maar verdwijnt naarmate de film vordert. Just go with it and enjoy!
Geschreven door: Iris
   27-09-2011
Echt zalige film, grote aanrader!!!
Geschreven door: Rijka
   24-09-2011
Hai, deze film is heel gaaf. Nou zo mogen er meer gemaakt worden. Is een goed voorbeeld voor kinderen dit.
Geschreven door: Chris
   21-09-2011
De film is niet zo slecht als veel internationale reviews deden denken. Het is de zoveelste typische Adam Sandler-komedie, maar het plot is echt zoveel beter dan de meeste komedies van deze dagen. De soms tenenkrommend pijnlijke situaties maken het typisch Adam Sandler, maar met de hulp van Jennifer Aniston is de film prima vermaak! Leuke film! Zeker kijken.
Geschreven door: Anoniem
   19-09-2011
Heerlijke film om lekker niet bij na hoeven denken. Hij was eigenlijk veel leuker dan ik verwacht had. Leuke humor (al werd ik een beetje moe van Dolf...). Maar Jennifer is zo een mooie vrouw en speelt haar rol ook leuk dat je dat wel voor lief neemt. En waar hebben ze al die mismaakte mensen vandaan gehaald? Je kan veel met make-up maar dit was echt. Zielig hoor!
Geschreven door: Anoniem
   17-09-2011
Leuke film... minder romantisch dan ik had verwacht. Heerlijk om naar Jennifer Aniston en Adam Sandler te kijken.
Geschreven door: Micha
   17-09-2011
Lekker ontspannen weg-kijk-filmpje alias feel good movie. Beetje flauwe humor af en toe maar Jennifer en Ben slepen je het verhaal wel in en de goeie ouwe romantiek viert natuurlijk hoogtij. Aanrader als je relaxed wilt kijken zonder drama, thriller of intellectueel gedoe.
Geschreven door: Tamara
   14-09-2011
Een leuke film een echte feel good movie, grappig, lief, romantisch en gek... Niet nadenken maar kijken!! Een aanrader voor een relaxed avondje film. Dat kan ook niet anders met deze acteurs, altijd top!
Geschreven door: Anoniem
   10-09-2011
Een leuke romantische film. Goede grappen. Wel een voorspelbaar einde. Samen ervan genoten. Helemaal goed.
Geschreven door: Anoniem
   10-09-2011
Gewoon makkelijk entertainment, waarbij voornamelijk de acteurs het de moeite waard maken. De acteurs kunnen goed comedy acteren. Het verhaal is origineel en wel grappig, maar niet bepaald hilarisch. Geen film waarbij je in een deuk ligt. Ook niet vreselijk romantisch, ook al draait het allemaal om relaties en de ware liefde vinden.
Geschreven door: Stefan
   07-09-2011
Erg grappige en vermakelijke film waarin de aaneenschakeling van leugens voor steeds meer hilarische momenten zorgen. Adam Sandler speelt uiteraard een rol die hem op het lijf is geschreven en de beide dames bieden prima tegenspel.
Geschreven door: Anoniem
   07-09-2011
Lekker simpel verhaal, flauwe grappen die op de lachspieren werken. Prima film!
Geschreven door: Anoniem
   05-09-2011
Adam Sandler is weer erg grappig. Verhaal is een beetje standaard, zoals de meeste films van dit genre, maar dat geeft niet. Al met al een leuke feel-good movie en Jennifer Aniston blijft een lekker wijf, dus dat maakt een hoop goed.
Geschreven door: Lotte
   02-09-2011
Heeeerlijke film! Ik hou wel van de humor die er in deze film zit, lekker droog!! Wel een beetje een voorspelbare film! Maar daar is deze film niet minder leuk om haha. De acteurs zijn ook erg goed in het spelen van hun rol! En nee mannen.. Het is geen echte vrouwen film wegens de romantiek, jullie hebben zat te bekijken!
Geschreven door: Bram
   01-09-2011
De film is niet zo slecht als veel internationale reviews deden denken. Het is de zoveelste typische Adam Sandler-komedie, maar het plot is echt zoveel beter dan de meeste komedies van deze dagen. De soms tenenkrommend pijnlijke situaties maken het typisch Adam Sandler, maar met de hulp van Jennifer Aniston is de film prima vermaak! Leuke film!
Geschreven door: Inge Maria
   31-08-2011
Weer een leuke komedie van Adam Sandler! En ook Jennifer Aniston is erg grappig in deze film.
Geschreven door: Anoniem
   28-08-2011
Hele leuke film! Begint al meteen vlot en er zitten veel grappige stukjes in. Ik was bang dat hij zou tegenvallen, maar hij was echt leuk. Er zitten veel bekende acteurs in en de kinderen erin spelen ook erg grappig. Wil hem ooit nog wel een keertje zien. Een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   24-08-2011
Heerlijke film. Genoten van begin tot het eind. Een echte romantische komedie...
Geschreven door: Anoniem
   23-08-2011
Leuke film! Begon met een flinke dosis humor. Misschien soms iets too much, maar al snel komt er meer een verhaallijn in en is de humor zeker op zijn plaats.
Geschreven door: Anoniem
   22-08-2011
Leuke film
Geschreven door: Margo
   21-08-2011
Een paar goede acteurs in de film, dan blijf je wel kijken. Het verbaasde mij even dat Nicole Kidman opeens opdook. Het dochtertje is echt geweldig, wat een talentje. Er zitten een paar grappige stukjes bij, maar helaas voor een groot gedeelte vind ik de film te overdreven en erg nep overkomen.
Geschreven door: Dirk
   21-08-2011
Super leuke en gezellige film. Natuurlijk voorspelbaar maar dat weet je bij zo'n film. Niet te veel nadenken en gewoon genieten.
Geschreven door: Britt
   19-08-2011
Heel erg leuk en vooral grappig!
Geschreven door: Anoniem
   17-08-2011
Geweldige romantische komedie. Geweldige humor hoe Adam Sandler zich in allerlei bochten wringt om de vrouw van zijn dromen te behouden. Jennifer Aniston speelt ook in dit verhaal weer ontzettend goed haar rol. Ik had wel kunnen bedenken hoe deze film zou aflopen. Kortom weer een echte feeling good movie.
Geschreven door: Anoniem
   16-08-2011
Leuke film. Aanzetten, kijken en niet bij nadenken. Er zitten veel grappige stukken in de film. Vooral de kinderen zijn erg grappig. Jennifer Aniston speelt zoals gewoonlijk weer geweldig.
Geschreven door: Danielle
   15-08-2011
Heerlijke komische feel good film. Lekker om naar te kijken als je even wilt ontspannen en geen behoefte hebt aan zware kost.
Geschreven door: Maarten
   15-08-2011
Leuke film. Komt langzaam op gang, maar is uiteindelijk wel vermakelijk.
Geschreven door: Anoniem
   12-08-2011
De setting van de film is mooi. Mooie mensen, mooie locaties, mooi basisplot. De uitvoering is echter zeer voorspelbaar en een groot deel van de film is het komische gehalte erg flauw. Zitten wel een paar uitschieters bij die je leuk kan noemen. Adam Sandler en Jennifer Aniston komen nimmer aan hun niveau. Nicole Kidman had zeker even niets te doen. Haar keuze om hierin te spelen is onbegrijpelijk.
Geschreven door: Anoniem
   09-08-2011
Vreselijk saaie, langdradige, ZEER voorspelbare en vrijwel niet komische film. Adam Sandler en Jennifer Aniston zijn in andere films hilarisch dus ik verwachtte bij het kijken van 'Just Go with It' een leuke film met veel humor. Niets is minder waar helaas.
Schrijf zelf een review
loading