2be8328f41144106f7144802f2367487
The Hurricane Heist online kijken / downloaden: Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiŽle instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geŽvacueerd en alleen meteoroloog Will, zijn broer Toby en bewaakster Casey zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan. - The Hurricane Heist
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Hurricane Heist
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Hurricane Heist

Een groep jonge hackers bedenkt een meesterlijk plan om 600 miljoen dollar te stelen van een financiŽle instelling, en deze heist valt precies samen met de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. De stad is al geŽvacueerd en alleen meteoroloog Will, zijn broer Toby en bewaakster Casey zijn nog over in de verlaten stad. Samen moeten ze niet alleen de orkaan zien te overleven, maar er ook voor zorgen dat de gehaaide dieven er niet met de roof van de eeuw vandoor gaan.
Waardering:
Acteurs: Maggie Grace, Toby Kebbell, Ryan Kwanten
Categorie: Actie
Misdaad
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!