Captain Marvel (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marvel Studios' Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe...
Captain Marvel

Captain Marvel

Actie Sciencefiction Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 59 min

Marvel Studios' Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers' reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Blockbusterfilm Superheldenactie Superkrachtontwaking Ruimteschipgevechten Nostalgie jaren '90 Aarde jaren '90

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Dit verhaal speelt zich af voor de Avenger films en we maken kennis met Carol Danvers die woont bij de Kree, een buitenaards ras.Regelmatig krijgt ze flashbacks van een leven dat haar vreemd is maar het laat haar niet los.Ze heeft bijzondere krachten die ze probeert onder controle te krijgen.Wanneer een opdracht haar op aarde doet belanden komt ze meer te weten over haar verleden en wordt haar toekomst duidelijk.Typische Marvel film, knappe effecten, humor, goede acteurs en je komt heel wat te weten over de oorsprong of oorzaken van dingen die je in de Avenger reeks opmerkte. Aandacht dus!
loading