The Grand Budapest Hotel (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero...
The Grand Budapest Hotel

The Grand Budapest Hotel

Komedie
8.38 Taal:Engels Jaar:2014 Duur:1 u 36 min

Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero Moustafa, de lobbyjongen die zijn beste vriend wordt. Gustave H. vertelt over de spectaculaire diefstal & opsporing van een waardevol Renaissance schilderij, over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een wanhopige achtervolging op motoren, in treinen, op sledes & ski's én over een opbloeiende liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee Wereldoorlogen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Reviews (1)

8.38/10.0
6
Gilbert
13-03-2023
Een film die als een sprookje lijkt te beginnen maar vervolgens als een raamvertelling de actie met een portie humor combineert. Een prent met heel wat bekende namen. Acteurs waar het spelplezier van af spat, zelfs als ze slechts een klein rolletje kregen. Een film om meer dan eens terug te zien.
loading